BEKUTA I MRKA KUPILI PENTHAUS: Kvadrat na Vračaru plaćali 3.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

Kod njih nema krize

BEKUTA I MRKA KUPILI PENTHAUS: Kvadrat na Vračaru plaćali 3.000 evra!

Stars -
Ekonomska kriza nije zavladala je u domu bivšeg ministra Milutina Mrkonjić i njegove devojke Ane Bekuta, a dokaz je nekretnina koju su kupili u luksuznom delu Beograda, gde su se nedavno uselili.

Par se iz manjeg stana na Vračaru preselio u penthausu novoizgrađenog kompleksa u kojem kvadrat košta 3.000 po kvadratu.

"U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Ubrzo nakon što je zgrada završava, a stan kompletiran, njih dvoje su se uselili i pouvali prijatelje da proslave ulazak u novi dom.

Mislim da se stan vodi na bekutu, ali su ga zajedno iskeširali", rekao je izvor blizak paru.

Oni su do sada živeli u Aninom stanu, koji se takođe nalazi na Vračaru, a koji su zajedničkim finansijama sredstvima proširili 2012. godine.

"Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosedeleca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života", rekla je pevačica za Alo.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja