BOSANAC PODVIKNUO ĆERKI: Džidžo, debela si, odmah vadi silikone!

Surovo iskren

BOSANAC PODVIKNUO ĆERKI: Džidžo, debela si, odmah vadi silikone!

Stars -
Obrve su joj takve da mogu za glavu da se uhvatim, a tek to što je operisala nos, to je strašno. I ova usta samo čekam kada će da joj splasnu više

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac nije zadovoljan kako je njegova ćerka pevačica Aleksandra, poznatija kao Džidža, nastupila na Pinkovom festivalu.

Iako je, kako pesmom "Lice sa poternice", tako i stajlingom, briljirala na „Pinkovom festivalu“, tata nije u potpunosti zadovoljan.

"Pesma je muzički odlično urađena, nemam nijednu krucijalnu primedbu, samo što bih voleo da si uz to igranje na sceni još i pevala. Iako se ne razumem u tu vrstu muzike, taj neki arenbi sa trilerima", rekao je Dragan dok se Džidža brani da nema trilera i da on to ne razume. Ona mu nameće kompliment voditelja Milana Kalinića da je ista Niki Minaž, na šta Bosanac sleže ramenima."Tata, ona je trenutno jedna od najekscentričnijih crnkinja na sceni i poznata je po tome što ima veliku i lepu zadnjicu. Vidi kako sam i je zgodna", rekla je pevačica, dok kompozitor bez dlake na jeziku odgovara: "Debela si! Vidi, salo ti se preliva! Mama joj ispunjava sve želje što se hrane tiče, a jede i čokolade po ceo dan. Meni se u mojim godinama jedino još hrana ne opire, zato je volim i poštujem", pravda Bosanac veličinu svog stomaka.

On ne krije da je užasnut Džidžinim tetoviranjem obrva i plastičnim operacijama koje je radila.

"Obrve su joj takve da mogu za glavu da se uhvatim, a tek to što je operisala nos, to je strašno. I ova usta samo čekam kada će da joj splasnu više. Najveći problem srpskog naroda je što još nije otkrio ogledalo - provocira Dragan, a Aleksandra dodaje: "Mi generalno kao porodica smo veoma vezani, pa se mešamo u svačija šišanja, čupanje obrva, tetoviranja i oblačenja".

"Kada smo već kod oblačenja, mogla bi malo više metraže da trošiš na garderobu. Svakako pevaš iz ljubavi, a ne zbog para, jer si još na mom budžetu. Daće bog sada na jesen da je udomim", rekla je Dragan, dok se Džidža smeje i priznaje da se na ljubavnom planu nešto krčka.

I dok ona namiguje, on tvrdi da se u njen izbor mladiće ne meša.

"Vremenom sam se pomirio sa činjenicom da ću jednog dana ipak morati da je delim sa nekim i prepustim da stvara svoju porodicu, a deo moje emocije ostaće u meni večno i nikome je neću dati. Ne mešam se u njene izbore, osim savetima. Gledam da li je neko primitavan, obrazovan ili, nedajbože, agresivan. Ovo poslednje mi je najbitnije da anuliram, ostalo je njen krst, koji će nositi u životu. Ne dao bog samo dugog čekanja do tada", uz osmeh poručuje jedan od najstrožih članova žirija „Zvezdi Granda“.

"Kada sam se takmičila, prema meni je bio stroži nego sada", žali se Džidaža, ali je otac uverava: "Zato si ti postala pevač". Suznih očiju Aleksandra je otkrila da je ovo prvi put da ju je nazvao pevačem.

Foto: Printscreen/Facebook
Foto: Printscreen/Facebook

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track