DANICA MAKSIMOVIĆ UDARILA NOVINARKU KURIRA: Imam pravo da te bijem! Hoćeš li još?
Foto: Marina Lopičić

Skandalozno ponašanje glumice

DANICA MAKSIMOVIĆ UDARILA NOVINARKU KURIRA: Imam pravo da te bijem! Hoćeš li još?

Stars -

Glumica Danica Maksimović danas je na Adi Bojani, zajedno s obezbeđenjem, fizički napala novinarku Kurira Mariju Dejanović, udarila je i razbila mobilni telefon!

Danica Maksimović i njen suprug, već nekoliko dana borave na Adi Bojani. Ekipa Kurira jutros ih je zatekla na plaži. Kako su naša novinarka i fotoreporter tamo bili na zadatku, fotografisali su Maksimovićevu kao javnu ličnost na javnom mestu. Međutim, poznatu glumicu je to toliko razbesnelo, da je uz podršku obezbeđenja napala našu ekipu, grubo udarila novinarku preko usta i razbila joj telefon! Imam pravo da te bijem!"Ti ćeš mene da slikaš, odakle ti pravo? ", vrištala je Danica, koja je prethodno od obezbeđenja otela telefon koji su oni konfiskovali novinarki Kurira Mariji Dejanović.

Obezbeđenje je, protivno zakonu i propisima, obrisalo fotografije iz njenog mobilnog, uz najodvratnije psovke, grube reči i pretnje poput: "Polupaćemo vam i aparate, i vas, i automobil ako još jednom dođete ovde."

Potom je Maksimovićeva zgrabila telefon, besno ga bacila na pod i zgazila ga.

"Povišen mi je pritisak i skočio mi je šećer. Nemojte slučajno nešto da objavite, uništiću vas. Na ovom mestu letujem 25 godina i nikada mi se ovo nije desilo", nastavila je dreku Maksimovićeva, a potom se zaletala i udarila novinarku Dejanović preko usana.Naša novinarka smireno pitala je glumicu odakle joj pravo da je udara, a ona je ubedljivo odgovorila:

"Naravno da imam pravo! Hoćeš još?"

Foto printskrin
Foto printskrin

Podsećamo da je novinar na službenom zadatku i na javnom mestu izveštavao o javnoj ličnosti koja ju je napala zajedno sa obezbeđenjem. Novinarka je fizički povređema, oprema joj je polomljena, dok su otvarane prepiske novinara sa urednicima.

Telefonske pretnjeMarija Dejanović ostala je profesionalac i bez tenzije pokušala glumici da objasni da su ona i fotoreporter Damir Dervišagić samo radili svoj posao, da je plaža javno mesto, ali nije vredelo. Obezbeđenje je ekipu Kurira isteralo sa plaže, a usput su ih izvređali najstrašnijim i najprljavijim rečima, uz pretnje da će sledeći put razbiti i njih i automobil i opremu. Ali tu nije bio kraj. Nakon dvadesetak minuta, Danica je pozvala Mariju Dejanović na telefon i nastavila s pretnjama.

"Ako objavite fotografije, uništiću vas tužbama! Imaćete posla sa jako opasnim ljudima", rekla je glumica Danica Maksimović.

O incidentu obavešten je i MUP Crne Gore i oni su se angažovali da pomognu i zaštite naše novinare.

Odglumila da joj nije dobroKad je shvatila šta je uradila i da će incident koji je izazvala naići na osudu javnosti, da će je verovatno novinarka koju je napala tužiti i prijaviti policiji, glumica Danica Maksimović počela je da se prenemaže.

Odglumila je da joj nije dobro, držala se čas za glavu čas za grudi i jaukala da će umreti! Međutim, vrlo brzo se ponašala kao da se ništa nije desilo. Fotografije sa Ade Bojane počela je da objavljuje na Instagramu uz komentare kao je sve divno i bajno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track