ĐOLE OTKRIO TAJNU ĐOGANI: Evo koja pevačica je trebalo da zameni Slađu!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Progovorio

ĐOLE OTKRIO TAJNU ĐOGANI: Evo koja pevačica je trebalo da zameni Slađu!

Stars -

Ðole Ðogani planirao je da angažuje Kaju Ostojić za pevačicu u svojoj grupi Ðogani nakon što ga je napustila Slađa Delibašić!

Denser je u emisiji „Iz profila“ govorio o poteškoćama u karijeri nakon što se razveo od Slađe. Najteže mu palo što su ga svi igrači napustili i prešli u tabor njegove bivše žene.- Kad smo se Slađa i ja razvodili, ona je otvorila svoju plesnu školu i svi su prešli kod nje. Jedino me nije napustila Vesna i još jedan dečko, Vlada. I Vesna bi otišla kod Slađe, ali mama joj nije dala jer je kod mene bila prijavljena - otkrio je Ðole i dodao da je tada razmišljao da odustane od muzike:- Malo je falilo da prekinem da se bavim pevanjem i igranjem. Nisam imao ljude, pevačicu. Ja sam bio onaj koji piše tekstove i ko je producent. Bio sam Raka Ðokić za svoju grupu.

Tada je čuo za Kaju Ostojić, koju je želeo u svojoj grupi.- Dobio sam pesmu „Ponekad“ i rešio da probam da nađem neku pevačicu. Išao sam od studija do studija u potrazi za dobrim vokalom, a Vesna mi je pomagala. Onda sam stupio u kontakt s Kajom i krenuli smo u Novi Sad da je čujemo kako peva. U kolima sam slušao tu novu pesmu i u jednom momentu Vesna je počela da pevuši. Ja sam stao i zamolio je da otpeva glasnije, a ona nije htela. Uplašila se da će se Slađa naljutiti i bilo joj je glupo. Uspeo sam da je nateram da zapeva i to je bilo to! Okrenuo sam auto za 180 stepeni i vratio se u Beograd - rekao je Ðole.

J. Stuparušić

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

POGODILA JE PESMA: Vesna Đogani se popela NA STO i vrtela GUZOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track