DRMA JE KRIZA: Tanja Savić oblači se za džabe!
Foto: Nebojisa Mandic

Folk pevačica se snašla

DRMA JE KRIZA: Tanja Savić oblači se za džabe!

Stars -
Marketing Zvezda „Granda“, koja se vratila iz Australije, dogovorila se s vlasnicima jednog butika da joj daju haljine, a da ih ona zauzvrat reklamira

Tanja Savić voli da nosi lepe, duge haljine, ali kako je već duže vreme drma finansijska kriza pa za to nema novca, dosetila se i pronašla butik koji će je oblačiti za džabe, tačnije na kompenzaciju.Naime, ona se s vlasnicima radnje u centru Beograda u kojoj se prodaju i iznajmljuju venčanice i večernje haljine dogovorila da joj daju garderobu za emisije i nastupe, a ona će ih zauzvrat reklamirati na televiziji. Tako je pre dva dana počela da ispunjava dogovor, pa je do butika dovela jednu televizijsku ekipu i tamo dala intervju.- Tanju su snimali dok je birala haljine, a onda je intervju rađen u butiku i ispred njega.

Slabo radiPevačica je sve vreme hvalila njihove modele. Sve to je iz obližnjeg restorana posmatrao njen muž Dušan Jovančević, koga je bivši Tanjin saradnik Bane Đokić optužio da je bije i vara. Savićeva je intervju radila pola sata, a kad je završila, presvukla se u svoju garderobu i pridružila se mužu. Posle ručka otišli su s prijateljima po automobil u garažu na Obilićevom vencu - kaže naš izvor sa lica mesta.

Šetnja...  Savićeva s mužem
Šetnja... Savićeva s mužem

Inače, Tanja Savić, otkako se vratila na scenu posle dva porođaja, nema sreće ni s pesmama ni sa nastupima. Njoj nikako ne polazi za rukom da snimi hit koji bi joj doneo veći broj tezgi. Kako smo saznali, više nije omiljena među gazdama lokala, pa su joj za maj zakazana samo dva nastupa - u subotu će pevati u Nemačkoj, a krajem meseca u Švajcarskoj.

Opet u staroj kući

Podsećanja radi, Savićeva se nedavno u strogoj tajnosti vratila u Srbiju iz Australije. Regulisala je deo dugovanja koja je imala prema vlasnicima kuće u kojoj je živela u Beogradu, pa su joj dozvolili da se ponovo useli.Pozvali smo pevačicu, ali ona se nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track