19. i 20. novembar

EKSKLUZIVNO KURIR TV INTERVJU SA TIFOM: Bio sam lepši od Bebeka!

Stars -

Popularni rok sastav "Bijelo dugme" 19. i 20. novembra održaće veliki koncerte u beogradskoj Kombank areni.

Na vrhuncu svoje najuspešnije turneje u više od četrdeset godina dugoj karijeri Bijelo dugme će zasvirati pred beogradskom publikom.

Biće to jubilarni dvadeset peti susret najveće jugoslovenske grupe sa Beograđanima i nova prilika da zajedno zapevamo sve one pesme koje su obeležile poslednje četiri decenije - „Tajnu vezu“, „Lažeš“, „Đurđevdan“ i druge.

O samom koncertu i repertoaru ko će koju pesmu pevati rekao je:

"Prepustimo sve šefu, on određuje i postavlja uslove, ali svako zna gde mu je mesto i sve bude u rede. I Brega nije ulimativan nego sve se gleda prema samom karakteru pesme", rekao je Tifa.

O dolasku u Bijelo dugme 1984. godine našalio se:

"Na svu sreću, doveo je lepšeg nego prethodnika, i morao sam da budem motivisan. Žao mi je što nisam otpevao album posle mog prvog albuma u Bijelom dugmetu jer je spreman za mene. Da sam ostao tada, nisam mogao u tom trenutku da odgovorim svim zadacima", prisetio se pevač.

"Ja sam javno govorio da uzimam, ali ne bih o drogama, jer ja sam malo pile, poroci su svuda. Jako je bitno da ne preterate. Ja nisam bio seks simbol, više sam voleo da se družim, a seks ako se setim", prisetio se.

Gost Kurira je najkontroverzniji, a neki kažu i najbolji pevač Bijelog dugmeta Mladen Vojičić Tifa. Poslušajte šta kaže o predstojećim koncertima, karijeri, Dugmetu, Bregi...

Za svako preuzimanje pisanog ili video materijala potrebno je odobrenje redakcije Kurira.

EPK/M.C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track