ELITNA PROSTITUCIJA Željka Rolović: Stanija mi je tražila bogate klijente!

EKSKLUZIVNO: Madam otkriva s kim je spajala starletu

ELITNA PROSTITUCIJA Željka Rolović: Stanija mi je tražila bogate klijente!

Stars -
Madam Željka, koja je osumnjičena za organizovanje prostitucije na Crnogorskom primorju, kaže da se Dobrojevićeva s muškarcima sama dogovarala o ceni njihovog „druženja“, i da je tražila strance kako se ne bi saznalo

Željka Rolović, koja je nedavno puštena iz pritvora zbog sumnje da je na Crnogorskom primorju organizovala lanac elitne prostitucije, ekskluzivno za Kurir otkriva da je Stanija Dobrojević tražila od nje da je upoznaje s brojnim starijim i bogatim muškarcima, s kojima je bila za novac.Naime, crnogorska madam je odlučila da javno prizna da poznaje starletu koja se nalazi na „Farmi“, jer je ona emantovala njihovo poznanstvo tokom svađe s Tamarom Đurić. Naime, klaberka je poručila Staniji da joj je bolje da ćuti jer joj je drugarica Željka uhapšena zbog elitne prostitucije, a Dobrojevićeva se pravila da ne zna o kome je reč.Voli strance- Ne razumem zašto se Stanija Dobrojević pravi da me ne poznaje kad je prošlog leta od mene tražila da je upoznajem s bogatom starijom klijentelom. Želela je da to budu stranci jer se plašila da je neko ne uhvati u tome čime se bavi. Objasnila sam joj da se ne bavim time te da je mogu prijateljski upoznavati s tim muškarcima, a ona s njima neka radi šta hoće i dogovara se o ceni „druženja“ - navodi Željka i dodaje da Stanija nije imala jasno određenu tarifu.Daj šta daš- Nije joj bilo važno s kim ću je upoznati nego je funkcionisala po principu daj šta daš. Upoznala sam je s nekoliko ljudi s kojima je bila. Jedan od njih je arhitekta koji drži lokale u Porto Montenegru, poreklom je Rus, a drugi je Amerikanac - otkriva Rolovićeva detalje Stanijinih druženja s bogatašima na moru.Inače, Željka i Stanija su se upoznale pre dve godine. Starleta je tada boravila na primorju i tražila je od prijatelja da je upozna s „madam“. Prethodno je čula da Željka poznaje mnogo imućnih muškaraca, uglavnom stranaca, te da s njima upoznaje svoje prijateljice, što je njoj bilo potrebno.

Pala u akciji „Lutka“Dala 4.000 € da izađe iz zatvoraŽeljka Rolović uhapšena je u okviru policijske akcije „Lutka“ krajem avgusta u Kotoru zbog sumnje da je organizator najvećeg lanca prostitucije na Crnogorskom primorju. Željka se sumnjiči da je ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u luksuznim hotelima, privatnom smeštaju, na jahtama i drugim atraktivnim lokacijama.Nakon devet dana boravka u istražnom zatvoru u Spužu uz kauciju od 4.000 evra puštena je da se brani sa slobode.

Super šansaDŽOKEROM DO IGRAČKE: Finale Kurir, Pertini i Next akcijeDanas u Kuriru dobijate džoker sličicu, koju možete da zalepite na talon ukoliko vam nedostaje jedna od sličicaUkoliko vam na talonu nedostaje jedna sličica, danas u Kuriru poklanjamo džoker sličicu koju možete da zalepite na slobodno polje na talonu. Plus, ukoliko ste redovno skupljali sličice i samo vam talon nedostaje, u današnjem izdanju Kurira poklanjamo vam i talon.Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 14. do 23. septembra posetite bilo koju Pertini prodavnicu igračaka, preuzmite Playmobil igračku iz kutije obeležene nazivom ove akcije i osvežite se BućiBući sokićem.Količine su ograničene, preuzmite svoju igračku i sokić na vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track