ERVIN CVILI ZA STEFANI: Ne može bez seksa nijednu noć!
Foto: Printskrin

Okrutan Veliki brat

ERVIN CVILI ZA STEFANI: Ne može bez seksa nijednu noć!

Stars -
Jedva čekam da mi se vratiš, nadam se da će biti uskoro. Je li ti tesno ovde, sa kim spavaš

Okrutni Veliki brat ih je razdvojio i sada više nema maženja. Ona se ne žali mnogo, ali on ne prestaje da pati. Menadžer solarijuma i metroseksualac Ervin Mujaković (24) i vampirica Stefani Banić (20) okrutnom odlukom Velikog brata razdvojili su se i sada im je zabranjeno da budu prisni kao na početku. Otkako se njegova draga preselila u oskudnu sobu za radnike, on ne prestaje da cvili. Iako je strogo zabranjeno da se druže, Ervin je prekršio pravilo i prišao svojoj miljenici.

"Jesi li tužna? Molim te da se setiš šta sam ti sve pričao jer je to istina", setno ju je gledao Ervin dok ju je podsećao na reči da mu se ona iskreno sviđa i da ništa nije trik.

"Jedva čekam da mi se vratiš, nadam se da će biti uskoro. Je li ti tesno ovde, sa kim spavaš?", brižan je Bosanac, dok je Stefani polutihim glasom pričala da ide na žurku i da se fino provede.

"Fališ ti da se lepo provedem, nemoj da se stidiš kada ti govorim ovakve reči. Hajde da malo izađemo da pričamo, brzo će se ovaj zadatak završiti", rastužen je Ervin, prenosi Blic.

Ervin i Stefan su od druge večeri intimni i nisu se libili da pred kamerama pokažu ljubav. Svaku noć su se opuštali ispod pokrivača, ali je produkcija odlučila da ih razdvoji. Stefani je sada osoblje hotela i ne sme da komunicira sa gostima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track