KRIMOS PRETI SA FARME Kristijan: Novinarima bih sabljom sekao glave kao mudžahedin!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sad znamo ko mu je uzor

KRIMOS PRETI SA FARME Kristijan: Novinarima bih sabljom sekao glave kao mudžahedin!

Stars -
Da imam dva života, išao bih na robiju i sve te pacove bih pomlatio, vikao je kriminalac, nezadovoljan kako Kurir izveštava o njegovom privatnom životu

Kristijan Golubović ponovo preti na Farmi, a sada se obrušio na novinare. Nezadovoljan kako Kurir izveštava o njegovom privatnom životu, kriminalac je cimerki iz rijalitija Staniji Dobrojević rekao da bi novinarima odrubio glavu kao što to rade islamski teroristi.- Moje dete nije moje, nego je vanbiološko dete iz epruvete moga druga. Treba uzeti sablju i kao mudžahedini im odseći glavu. Pa da vidimo koga ćete da vređate. Ali ne možeš to da uradiš i onda ko kornjača s Galapagosa da robijaš 30 godina. Da imam dva života, išao bih na robiju i te bih pacove pomlatio sve, klošari - urlao je Kristijan, očigledno aludirajući na tekst koji smo objavili u prošlom broju našeg magazina Stars, u kojem piše da on nije biološki otac Vere, već je to njegov najbliži prijatelj.

Ne odvaja se od starlete... Kristijan i Stanija
Ne odvaja se od starlete... Kristijan i Stanija

Iako smo ga, čim je izbačen iz rijalitija, zamolili da to prokomentariše, Golubović nije želeo da se oglašava, ali nam je dan nakon objavljivanja tog teksta poslao poruku uvredljivog sadržaja. Interesantno je da tokom razgovora sa starletom nije demantovao naša saznanja, već je samo izneo svoju verziju priče.On je objasnio i kako ga doživljavaju osuđenici u zatvoru.- Ja sam Nelson Mandela u ovoj zemlji, a i u regionu. Mene na robiji pitaju ljudi: „Brate, zašto si ti ovde?“ Kakvih 100 grama heroina nađeno kod mene u džepovima?! Nemam nikakve veze, nikad nisam držao u rukama. Kada bi ljudima na Farmi dali drogu, svi bi se drogirali, a ja, brate, ne bih u životu probao marihuanu - pravdao se Golubović, koga su vratili u rijaliti samo deset dana nakon što su ga izbacili zbog nasilničkog ponašanja.

TRAČEVI Potresla se zbog priča da je trudna s Kristijanom BALERINA: IDEM U BANJU DA SE OPORAVIM I POBEGNEM OD SVIH!Jelena Milošević Balerina tvrdi da je narušila zdravlje zbog svakodnevnog stresa nakon što je napustila Farmu, zbog čega je odlučila da se leči u banji. Balerina tvrdi da se potresla i zbog priča da je s Kristijanom ostala u drugom stanju.- Priče o trudnoći su budalaština. Muka mi je od Farme i od svega. Odlazim u banju da se lečim. Već dve nedelje sam mnogo bolesna i ne pomažu mi ni antibiotici koje mi je doktor prepisao. U dogovoru s njim odlučila sam da odem u banju kako bih popravila imunitet. Svi ovi tračevi loše utiču na moju porodicu i mene, moram da pobegnem od svega - rekla je Jelena za Kurir, ali nije želela da otkrije u koju banju će otići, niti koliko planira da se zadrži.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track