KRISTIJAN SE OGLASIO NAKON INCIDENTA: Neko je imao nalog da se ja isprovociram da nekog ubijem tamo!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pretnji se ni ne seća

KRISTIJAN SE OGLASIO NAKON INCIDENTA: Neko je imao nalog da se ja isprovociram da nekog ubijem tamo!

Stars -
Kristijan Golubović je sinoć napustio Farmu, kada je napravio haos na imanju u Lisoviću, izgubio kontrolu i zapretio svima da će ih rokati kao devedesetih.

Tom prilikom on je vratima udario Jelenu Krunić, koja nije mogla da se smiri. Golubović veruje da su ga farmeri namerno provocirali, jer su želeli da napusti imanje.

"Provokacije nisu bile samo sinoć, to traje već 20 dana, kao da je neko imao nalog da se ja isprovociram da nekog ubijem tamo! Da ne bi bilo većih problema i da mi se onako spominje porodica, ja sam otišao. Isprovociraju me tako da šutnem stolicu ili bacim nešto i ja ispadnem nasilnik. Stalno su mi nabacivali da je meni stalo do 50 hiljada evra, e pa eto vam vaših 50 hiljada, ja odoh. Ponos je pobedio novac, interes i glupost i ostavio mediokritete iza sebe. 50 hiljada je mala cena da me neko onako provocira i vređa, i onako udara na čast čoveka koji 40 godina krvavo plaća svoj život", ispričao je Golubović.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Kada je Zadruga poslala pismo kako bi proglasili najboljeg i najgoreg farmera, Krsitijan je odbio da prisustvije sastanku, zbog čega su svi na imanju bili kažnjeni ukidanjem hrane. Iako je danima unazad mnogima pretio i upućivao uvrede, Kristijan za sebe tvrdi da je bio najbolji farmer, ali i čovek na imanju.Kako kaže, ne seća se pretnji koje je izgovarao u rijalitiju, a navodno je sve rečeno u afektu.

"U vreme kada sam ja bio žestok momak, takve ljude je tuklo moje treće obezbeđenje, oni što čuvaju automobile, čuvaju ulice. Izašao sam ponosno baš da ne bi bilo nikakvih problema. Popiš.o sam se po njima, eto im pare! Ono samo budala može da trpi", rekao je Kristijan.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Podsetimo, posle žestoke svađe sa Jelenom Golubović, sukoba s njom, polivanja vodom i gađanjem palačinaka, Kristijan je odlučio da napusti Farmu. Dok je pakovao kofere, zapretio je svima da će im se pi.ati po grobovima, porokati ih ko devedesetih, i da će ga zapamtiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja