MAJKA SAVETUJE SEVERINU: Ćerko, raskidaj sa Igorom, taj para nema!
Foto: Instagram

Nema podršku bližnjih

MAJKA SAVETUJE SEVERINU: Ćerko, raskidaj sa Igorom, taj para nema!

Stars -
Pevačica je počela da živi sa Kebinim sinom iako nema blagoslov najbližih članova porodice

Majka pevačice Severine Vučković ne slaže se sa njenim izborom muškarca. Njoj se ne dopada Igor Kojić, prvenstveno zbog razlike u godinama, a zatim jer nema finansijsku stabilnost.

Pevačica je počela da živi sa Kebinim sinom iako nema blagoslov najbližih članova porodice. Njih dvoje su non-stop zajedno i svuda se pojavljuju u paru.

Tako je Severina Vučković povela Igora Kojića (28) čak i na dodelu diplome svoje sestričine u zagrebačkoj dvorani „Lisinski“. Događaju je prisustvovala Severinina najuža porodica, a njen novi dečko je uslikan kako drži u naručju njenog sina Aleksandra. Na slici je i Severinina majka Ana, koja joj je oduvek bila najveća podrška, ali ne i ovog puta. Kako saznajemo, Ana nije oduševljena potencijalnim zetom.

"Majka nagovara Severinu da ostavi Igora zbog razlike u godinama, ali i zato što on nema finansijsku stabilnost. Ona joj je rekla da Igor ne može da se oslanja na očeva primanja i da treba da nađe posao koji će mu donositi redovnu zaradu. Sa druge strane, Seve brani Igora tvrdeći da je pred njim uspešna karijera sportskog menadžera", kaže izvor blizak paru.

U prilog ovoj priči je i Severina izjava na društvenim mrežama. "Ako želite izbeći kritiku - ne recite ništa, ne radite ništa, budite ništa", napisala je na Fejsbuku, dok je na Instagramu dodala: "Neću da mi život ispadne iz ruku, želim hodati, a ne da me vuku."

Igor i Severina, foto Instagram
Igor i Severina, foto Instagram

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track