MARIĆ PROZVAO BILJANU SRBLJANOVIĆ: Uđi u Parove, neko će ti doturiti drogu!
Foto: Kurir Štampano

Voditelj osudio "profitera srpske propasti"

MARIĆ PROZVAO BILJANU SRBLJANOVIĆ: Uđi u Parove, neko će ti doturiti drogu!

Stars -
Ja sam preneražen što jedan profesor dramaturgije na FDU ne zna da su razni društveni autsajderi i marginalci bili junaci svih najvećih i nagrađivanih srpskih filmova, rekao je Marić

Milomir Marić osudio je Biljanu Srbljanović da je profiter srpske propasti, pa je pozvao da uđe u rijaliti "Parovi". Urednik TV Hepi ukorio je dramaturga iz razloga jer je izvređala učesnike šou programa, za koje je rekla da su marginalci, seks-radnice koje praktično prave pornografski program na kojima se zarađuje krupni kapital.

- Snašla bi se ona, lepa je žena. Nisu ove starlete ništa lepše od nje! Ja sam preneražen što jedan profesor dramaturgije na FDU ne zna da su razni društveni autsajderi i marginalci bili junaci svih najvećih i nagrađivanih srpskih filmova - rekao je Marić.

Poznati novinar na pitanje Informera da li bi Biljana u rijalitiju izdržala bez svojih poroka ( 2011. godine privedena dok je na ulici kupovala kokain), izjavio je da bi joj neki učesnik doturio nešto.

- Za to ne mora da brine, neko bi joj već nešto doturio. Ona je profesor srpske propasti! Junaci rijalitija životom su platili zato što se nisu snašli poput nje. Biljanini komadi su koštali ovu državu ko zna koliko. Znam ja da se Biljani Srbija ovakva kakva je gadi i da bi volela da živi negde drugde.

Mi Srbi drugu zemlju nemamo, a ona neka nađe neki drugi narod. Nju ustvari muči to što će starlete iz rijalitija sad da joj otmu pozicije kod stranih ambasadora i tajkuna - završava Marić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track