MARIJA MIHAJLOVIĆ OSULA PALJBU: Povraća mi se od Ivanine histerične pesme!
Foto: FoNet

Rat

MARIJA MIHAJLOVIĆ OSULA PALJBU: Povraća mi se od Ivanine histerične pesme!

Stars -
Ako je ovo vrhunac autorstva kod nas, onda svi ostali da odmah prestanu da se bave muzikom. Evrosong se pretvorio u poselo, kritikovala je pevačica srpske predstavnike

Marija Mihajlović jedva je dočekala premijeru srpske evrovizijske pesme „Goodbye“ da ispljuje autorku Ivanu Peters i pevačicu Sanju Vučić!Mihajlovićeva, koja je nekoliko puta pokušavala da se domogne Evrosonga, a javnosti je najpoznatija po tome što je pozajmljivala glas dens zvezdama devedesetih, oplela je na Fejsbuku po ovogodišnjim srpskim predstavnicima na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.- Nezaobilazna modulacija usled nedostatka aranžerske ideje, kao i dursko razrešenje kraja pesme, doboš kao kanta i histerija koja to sve zaokružuje. Gomila ozbiljnih problema - napisala je Mihajlovićeva na Fejsbuku.Kako je njen status za kratko vreme preplavljen komentarima, morala je da objasni šta to ne valja u pesmi koju je komponovala Ivana.- Ako je ovo vrhunac autorstva kod nas, onda svi ostali da odmah prestanu da se bave muzikom. Generalno, Evrosong se pretvorio u palanačko zadružno poselo, s izraženim političkim momentom prekucavanja, pa više nikog i ne zanima u muzičkom smislu - dodala je pevačica.Mihajlovićeva tvrdi da ima nekoliko pesama za koje je ubeđena da su bolje od Ivanine.- Dok pišete ovde svoje komentare, u inboks su mi stigle neke pesme, a za jednu mogu da garantujem da bi ušla u prve tri na Evrosongu. Međutim, ti ljudi nemaju načina da dođu do onih koji o ovome, na štetu svih, odlučuju, a kamoli da ih čuje cela Srbija - pa da glasa, pa da nema nameštanja kod glasanja i tako dalje. Tako je ovo ista stara priča od koje se svima već odavno povraća - zaključila je Marija.

Tim povodom pozvali smo i autorku pesme „Goodbye“, koja nam je raspoloženo rekla da ne želi da komentariše Marijine kritike i naglasila da je zadovoljna Sanjinom interpretacijom.- Nemam komentar na te optužbe. Sanja je vrlo kvalitetan vokal, pred njom je zavidna karijera. Komentari su uglavnom pozitivni i to me raduje - kratko je rekla Ivana.

Popravila plasmanSA 18. SKOČILA NA 9. MESTONakon predstavljanja kompozicije u subotu uveče, naša zemlja je popravila plasman na kladionicama. Sa 18. mesta i s kvotom 34 skočila je na 9. poziciju, s kvotom 26.

Žestoko Leontina brani naše predstavnice IVANA SE NE DOPADA ONIMA KOJI VOLE CECU Leontina Vukomanović smatra da ovdašnja publika nije navikla na kvalitetnu muziku i da se zato nekima ne dopada pesma Ivane Peters, kao ni Sanjina interpretacija.- Nema to veze s kvalitetom predstavnika, više ima s mentalitetom ljudi. Nacija koja je prikovana za rijaliti programe i turske serije većinski uopšte i nije saglasna s konceptom Evrosonga. Zamisli, ti voliš Cecu, Leksington i Marinu Visković, pa kako će ti se dopasti onda ova Sanja i Ivana? - rekla je Leontina za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track