MILICA TODOROVIĆ: Neću da se udam za Miloša!
Foto: Dragana Udovičić

Intervju

MILICA TODOROVIĆ: Neću da se udam za Miloša!

Stars -
Pevačica je u žiriju je novog „Grandovog“ takmičenja, posle Kuste snimala je sa jednim oskarovcem, i dalje je u dobrim odnosima s bivšim dečkom, a sadašnji nije ljubomoran

Mlada folk pevačica Milica Todorović, koja je sa samo 14 godina postala pobednica druge sezone „Zvezda Granda“, tek je u svojim dvadesetim doživela potpuni procvat i popularnost. Sada je uz Milicu Pavlović i Radu Manojlović najatraktivnija predstavnica velikog folk jata, a pored dobrih pesama i lepote, obožavaocima i medijima interesantan je i njen privatni život, koji i pored truda ne uspeva da drži u tajnosti.Ipak, sada je u žiži zbog posla: novog muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“ u kom je deo žirija i, kako nam je rekla, veoma emotivno podnosi to što mora da odlučuje o nastupima talentovane dece. Iako je i ona pre tačno deceniju bila deo sličnog šou-programa, ne može porediti svoje učešće s njihovim.- Meni nisu sudili jer nisam imala žiri. Bila sam na audiciji na kojoj je Saša Popović odlučio da me pusti u takmičenje, ali žiri na sceni nisam imala. Nikada nisam razmišljala o tome da ću jednog dana biti član nekog žirija. To mi mnogo teško pada jer su to deca. Najteže mi je kada dođe dete od šest godina i razvali s pevanjem, a potom dođe dete od sedam godina koje peva za nijansu bolje, a neko od njih mora da ispadne. Kada toj deci treba saopštiti ko ispada, sva se tresem, a kad dođem kući, plačem.U žiriju su Bane Mojićević i Rada Manojlović. S kim se najbolje slažeš?- Sa Banetom i Radom delim slično mišljenje, ali s Topalkom, koji je bio gost u žiriju, nikako ne mogu da se uklopim. Jednostavno, različito razmišljamo i to je to. Mislim da se nikada nećemo slagati jer on ima neku svoju priču, a ja svoju. Bez obzira na to, ja ga mnogo volim i te naše čarkice su veoma simpatične.Otpevala si pesmu u holivudskom filmu „Običan čovek“. Kakve su reakcije?- Desila mi se lepa stvar s tim filmom i zaista sam prezadovoljna. Čast mi je što sam upoznala čuvenog Bena Kingslija i sarađivala s Amerima i što sam bila u takvoj produkciji.

Šta je rekao Ben kada ste se upoznali?- Ben mi je prvi prišao, poljubio mi ruku i rekao da sam prekrasna i lepa devojka i da se raduje što ćemo sarađivati.Da li se Amerikancima dopalo tvoje pevanje?- Sviđa im se sve moje.Šta to?- Ne smem nikakve detalje da iznosim u javnost (smeh).Pošto ti je dečko radio na tom filmu, da li je tačno da ti je on pomogao prilikom angažmana?- Nije.Kako si onda uopšte ušla u tu priču?- Miloša su zvali zbog koreografije za glavnog glumca i statistu. Raspitivali su se ko je najbolji koreograf kod nas i pozvali su njega, pošto jeste najbolji. Posle toga je išao na sastanak s tim Amerima, a ja sam mu rekla da ne mogu da sedim kod kuće jer mi je dosadno i da hoću da idem s njim. Asistentkinja reditelja me je prepoznala i odmah rekla kolegama da sam pevala kod Emira Kusturice. Pitali su me da li bih učestvovala u filmu. Bila sam u pozitivnom šoku i pristala sam bez razmišljanja. Oberučke sam to prihvatila!Priča se da si dečku sredila posao u „Grandu“?- Šta da ti kažem, ne znam, majke mi. Priče ko priče. Kad li će doći kraj tim glupostima?Kako ti je u vezi?- Super, da kucnem u drvo.

Divno nam je u vezi. Da li će iz ovoga uslediti nešto više, videćemo. Polako
Divno nam je u vezi. Da li će iz ovoga uslediti nešto više, videćemo. Polako

Poznata si po dugim vezama. Brak s Milošem?- Glava me boli! Ne razmišljam o braku, lepo mi je ovako, divno mi je u vezi. Koliko će to trajati, ne znam, niti se opterećujem. Stvarno uživamo, dok traje, neka traje. Da li će iz ovoga uslediti nešto više, videćemo. Polako.Čuješ li se s bivšim dečkom Radetom Kovačevićem?- Čujem se sa Radetom, u korektnim smo odnosima. Nema potrebe da ga zovem svaki dan, kao ni on mene, ali kad se vidimo, uljudno se javimo jedno drugom. Dobri smo.Da li je tvoj dečko ljubomoran na Radeta?- Ne, bože sačuvaj! Moj dečko je vrh. Ma car!Tvoja koleginica Rada Manojlović vratila se bivšem dečku. Postoji li mogućnost da se i ti vratiš Radetu?- Nek joj je sa srećom i samo neka uživa. U srećnoj sam vezi, tako da nećemo pričati o bivšima.Da li su te zvali da budeš u žiriju „Pinkovih zvezdica“?- Ne mogu da budem nikako u „Pinkovim zvezdicama“ zato što sam već angažovana na Grand televiziji.A ranije te nisu zvali?- Zvali su me, naravno, svi me zovu.Često dobijaš komplimente na račun izgleda, da li ti to imponuje?- Svakoj ženi to imponuje, pa je i meni drago što kolege, prijatelji i saradnici uvek imaju reči hvale za mene i moj izgled. Ali nije lepota samo u fizičkom izgledu, morate dosta raditi na sebi da bi na kraju sve bilo kako treba, i spolja i iznutra.Da li bi ušla u neki rijaliti?- Nikad u životu! To ne gledam i nemam televizor u kući. Nisam deo tog sveta niti pratim dešavanja u sadašnjim rijalitijima. I ovako mi je sasvim u redu.

Tvrdi da nije pukla s „Kebabom“BRZA HRANA NA NEKA TRI MESTAKako je Stars već pisao, Milica je u septembru prošle godine otvorila „Kebab haus“, ali je zbog lošeg prometa i velikih rashoda bila prinuđena da zatvori lokal. Međutim, pevačica tvrdi da je kiosk brze hrane zatvorila samo na novobeogradskoj lokaciji.- I dalje sam u biznisu s kebabom, samo što je zatvoren taj na Novom Beogradu, ali otvoren je na druge dve lokacije. Očekuje se otvaranje i na trećoj - rekla nam je pevačica, ali nije precizirala gde se nalaze ti novi lokali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track