NATALIJINA TUŽNA SUDBINA: Bila sam zlostavljana i krvnički maltretirana 6 godina!
Foto: Damir Dervišagić

Ispričala svoju priču

NATALIJINA TUŽNA SUDBINA: Bila sam zlostavljana i krvnički maltretirana 6 godina!

Stars -
Natalija Ibraimov, pevačica grupe „Trik FX“, konačno je progovorila o tome kako ju je bivši dečko maltretirao šest godina.

Ona otkriva da je bila zlostavljana i krvnički maltretirana, zbog čega je sva u modricama dolazila kući, sve dok se jednog dana nije poverila ocu.

"Doživela sam psihičko i fizičko zlostavljanje i od tada znam da sve potiče iz porodice. Kao devojka sam šest godina bila u vezi sa dečkom koji me je maltretirao. Dobijala sam neviđene batine i bila sam sva plava. Morala sam da lažem svoje roditelje jer mi je otac bio toliko strog da i kada bih mu rekla šta mi se dogodilo, on bi me napao i rekao bi mi da lažem i da nisam normalna."

"Mama i tata su bili opterećeni sobom i puno su radili. Nikada nisu imali dovoljno vremena da mogu da im se izjadam. To mi se dešavalo između moje 14. i 19. godine i poveravala sam se samo komšinici Kati i njenoj ćerki", priznala je Natalija.

Ona kaže da je tada pokušala sama da se izbori sa fizičkim nasiljem, koje je opravdavala prekomernom ljubavlju, dok ju je njegova majka molila da ne raskine.

"On je bio stariji od mene tri godine, a ja sam bila jako emotivna. Svaki put kada sam htela da raskinem, njegova majka me je zvala i molila da to ne činim uz obrazloženje da je on bolestan i da može ko zna šta da uradi ako prekinem kontakt, zbog čega sam ja odustajala. Mislila sam da će biti bolje i da me više neće tući", objasnila je pevačica, i dodala da tako razmišlja većina žrtava.

"U međuvremenu sam sazrela i počela sam da idem na folklor, a on je postajao sve ljubomorniji. Nije mi dopuštao da igram, da idem u diskoteku, pravio je scene, tukao me iznova i izgovarao najpogrdnije reči. Sačekivao me je posle škole i maltretirao, dok mi jedan dan nije kvrcnulo u glavi", objašnjava Natalija kako se dogodilo da je shvatila da taj odnos ne vodi ničemu.

"Utrčala sam uplakana u stan i zalupila vratima. Moji roditelji su bili u šoku, rekla sam im: „Spasite me ili me ubijte.“ Kada sam im ispričala šta sam sve prethodnih godina preživela, nisu mogli da veruju. Otac je tada otišao kod njega u stan i rekao mu: „Ako još jednom pozvoniš na naša vrata, ja ću ti doći glave.“ On je tada razbio celu zgradu, istrčao na ulicu i vrištao", istakla je Stajićeva, koja tvrdi da i danas ima posledice zbog svega što je doživela.

"Toliko sam batina dobila da sam sada vezana za svog muža i sina neizmerno. Pružam im toliko ljubavi, ali i sebično tražim da oni mene vole", objasnila je razlog svoje posesivnosti Natalija i apelovala na sve roditelje da obrate pažnju na svoju decu, bez obzira koliko poslovnih obaveza da imaju.

Foto FB
Foto FB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track