PAPARACO Mrka vikao na pripadnika LGBT: Gubi se odavde, bre!
Foto: Nebojša Mandić

Napravio haos

PAPARACO Mrka vikao na pripadnika LGBT: Gubi se odavde, bre!

Stars -

Političar pobesneo kad je ispred stana video momka koji je doneo Bekuti cveće iz zahvalnosti što podržava gejeve

Milutin Mrkonjić napravio je haos kad je ispred zgrade ugledao pripadnika LGBT organizacije koji je doneo cveće njegovoj devojci Ani Bekuti!Bivši ministar nije baš blagonaklon prema homoseksualcima, i to je u više navrata javno priznao. Zato je burno reagovao kad je jedan od njih pre dva dana došao u posetu Bekuti i doneo joj veliki buket cveća kako bi se zahvalio za podršku koju im je dala u kampanji „Biće bolje“. Mladić je pozvonio na interfon stana u kojem žive Ana i Milutin, ali neko vreme se niko nije odazivao. Nekoliko minuta kasnije na vratima zgrade pojavio se Milutin i počeo da galami čim je ugledao mladića, koga, verovatno, poznaje odranije.- Šta ćeš ti ovde, ko te zvao da dođeš?! Kakva Ana! Ona ne zna da ti dolaziš, ništa mi nije rekla. Ajde, gubi se odavde, vozi, bre! - vikao je Mrka na momka, koji je bio uporan da sačeka pevačicu.

Mučnu situaciju ubrzo je prekinula Bekuta, koja se oduševila iznenadnim posetiocem i poklonom. Odmah je opomenula svog dragog da spusti loptu.- Dobro, Milutine, ja dečka poznajem, sve je u redu - rekla je smirenim tonom Ana i potom porazgovarala sa svojim gostom.Na samom kraju pevačica je napravila nekoliko selfija s pripadnikom LGBT i zahvalila mu što joj je doneo buket cveća, a Mrka je sve vreme stajao sa strane, ne želeći da priđe i fotka se s njima.

Kesa puna poklona... Anin fan hteo da iznenadi pevačicu
Kesa puna poklona... Anin fan hteo da iznenadi pevačicu

Burna ljubavPOSVAĐALI SE ZBOG GEJEVABekuta i Mrka posvađali su se pre nekoliko meseci zbog toga što je ona odlučila da podrži akciju „Biće bolje“, koja promoviše prava gej osoba, o čemu je Kurir prvi pisao. Pevačica se tada organizatorima poverila da Mrka ima drugačija shvatanja o homoseksualcima i da je poludeo kad je čuo da će ona snimiti spot podrške gejevima. Ipak, političar nije mogao da spreči svoju devojku da se priključi akciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track