POREZNICI NAJVEĆI FANOVI NAŠE ESTRADE: Slikali se, tražili autograme, nudili pevače kafom i ratlukom
Foto: Damir Dervisagic, Kurir

Obećali biti strogi, pa se slikali sa pevačima

POREZNICI NAJVEĆI FANOVI NAŠE ESTRADE: Slikali se, tražili autograme, nudili pevače kafom i ratlukom

Stars -
Iako većina estradnih umetnika nije dolazila prikladno odevena i našminkana za poziranje, nije odbijala zahteve zaposlenih za fotkanje

"Rijaliti poreska" polako ulazi u treću nedelju, a ulaz u u Save Maškovića 5 sve više podseća na neki od popularnih rijaliti programa.

Najverniji obožavaoci dočekivali su svoje zvezde upravo u zgradi. Ko god da nešto znači na našoj estradi otvorio je svoju dušu poreznicima koji su ih spremno dočekivali sa papirom i olovkom za autograme i fotoaparatima za slikanje. Iako većina njih nije dolazila prikladno odevena i našminkana za poziranje, nije odbijala zahteve zaposlenih za "fotkanje" jer je valjda i ta obaveza ulazi u domen građanske dužnosti.

"Podelili smo autore unutra i slikali smo se sa ljudima. Pričala sam sa direktorom Poreske uprave koji je izrazio želju da me upozna i pozdravi. Rekao mi je da mi je čast što neko kao što sam ja toliko voli svoje selo i zemlju", pohvalila se Rada Manojlović.

http://www.youtube.com/watch?v=Ojw36G0c5s0

Međutim, iako naši pevači imaju fanove u Poreskoj, poreznici su ipak bili na visini zadatka i proverili su svu njihovu imovinu.

Zorica Marković tokom posete Poreskoj veoma rado se slikala s policajcima, a ni poreznike nije odbijala. Da se njihove zvezde osete kao kod kuće poreznici su se posebno potrudili, pa su neki od njih pored udobnih fotelja dobili kafu i ratluk da zaslade ovu nimalo prijatnu posetu.

"Ja nisam ni pozvana , došla sam u pratnji supruga Mileta, a jedna gospođa me je ugostila u kancelariji, poslužila me je kafom i ratlukom. Baš smo se lepo ispričale", rekla je Marta Savić.

Očigledno je stvar prestiža posetiti Poresku i slikati se sa inspektorima.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track