RASKRINKAO JE BIVŠI DEČKO: Tijana Ðuričić se prostituiše za 50 evra u Nemačkoj!
Foto: Nebojša Mandić

Kraljica silikona lovila gastarbajtere

RASKRINKAO JE BIVŠI DEČKO: Tijana Ðuričić se prostituiše za 50 evra u Nemačkoj!

Stars -
Biznismen iz Diseldorfa, koji je bio u vezi sa srpskom silikonskom kraljicom, tvrdi da je starleta pokušala da ga iskoristi kako bi preko njega došla do bogatih gastarbajtera, a pošto nije uspela, prodaje se po realnoj ceni

Tijana Đuričić je prostitutka u Nemačkoj, tvrdi njen bivši dečko Legija Paterson. Pripadnik čuvene moto-grupe Hels ejndžels, koji godinama živi i radi u Diseldorfu, kaže da kraljica silikona u Srbiji pokušava da sakrije pravu profesiju, pa je došla kod njega u inostranstvo da ga prevari.- Tijana se u Srbiji predstavlja kao fina i nevina devojka kojoj stalno pakuju afere u vezi s prostitucijom. E pa, istina je da se j.be za pare, i to u Nemačkoj. Tarifa joj je 50 evra, ali i to je mnogo. Znam ljude koji su joj baš toliko platili za seks. Pre toga joj je bio plan da preko mene dođe do bogataša, kako bi našla stalne sponzore, ali nije joj uspelo. Molila me je da nikome ne pričam čime se bavi, plašila se da je ne uhapse zbog toga. Ovde je zaje.ala ljude, uzela im pare i nikad im ih nije vratila - tvrdi Legija i kaže da nas je pozvao da nam ispriča istinu o bivšoj učesnici kako više nikoga ne bi prevarila.- Kad sam uvideo čime se bavi, proterao sam je Diseldorfa. Htela je preko mene da napravi ljubomornim Kristijana Golubovića, ali to joj nije uspelo. Njena majka me je molila da budem s njom, ali čim sam uvideo s kim imam posla, rešio sam je se - završava svoju priču biznismen.Pozvali smo Tijanu Đuričić, koja tvrdi da Legija laže i da sve to radi samo da bi bio u medijima.- Ma taj Legija me je zamolio da preko mene bude poznat. Pretpostavila sam da tako nešto može da kaže. On se na taj način sveti Kristijanu Goluboviću - kaže Tijana.

Pa je li prostitutka ili prosjakinja?PROSILA ZA VOZNU KARTU U ŠTUTGARTULegija Paterson tvrdi da se Tijana švercovala u vozu u Štutgartu, pa ju je kondukter naterao da prosi kako bi platila kartu.- Nije imala 20 evra da plati kartu u vozu, a mislila je da će proći na lepe oči. Međutim, kontrolori u Nemačkoj švercovanje ne tolerišu nikome, a ponajmanje napucanoj silikonuši. Kondukter joj je tražio putnu ispravu, koju ona nije imala, pa joj je rekao da se snađe kod putnika za novac ili da napusti vozilo. Jedva je skupila pare da plati kartu - kaže Tijanin bivši dečko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track