KLELI SU SE U SVOJU LJUBAV! MMA BORAC PONOVO SLOMLJENOG SRCA: Izabela ostavila Benjamina! (FOTO)
Foto: Printscreen

OSTAVILA GA

KLELI SU SE U SVOJU LJUBAV! MMA BORAC PONOVO SLOMLJENOG SRCA: Izabela ostavila Benjamina! (FOTO)

Rijaliti -

Izabela Anderson raskinula je veridbu s Benjaminom Spahovićem, a kao razlog je navela to što mu ne veruje ništa i zato što je čula da je on tražio tabletu za smirenje kako bi lažirao poligraf.

foto: Happy screenshot

Atraktivna crnka imala je telefonski poziv sa svojom majkom, koja joj je rekla da ne podržava njenu ljubav sa MMA borcem. Osim što je sportista oženjen i ima dete s drugom ženom, što joj majka stalno napominje i ubeđuje je da će se posle izlaska iz "Parova" vratiti ženi, njoj se nije dopalo ni Benjaminovo agresivno ponašanje, kako prema njoj tako i prema drugim ukućanima "Parova". U prilog tome ide i to što je Izabela čula da Spahović hoće da prevari poligraf kako ne bi isplivale njegove namere s njom.

foto: Printscreen

- Ti glumiš sve ovo. Ne verujem ti. Mislim da me ne voliš i da se foliraš zbog igre. Neću da nastavim sa tobom ako ćeš da me lažeš, da budem povređena. Znam da želiš da prevariš poligraf kako ja ne bih čula istinu - kroz suze mu je rekla Izabela, a on ju je molio da porazgovaraju, ubeđujući je da pokušaju još jednom.

foto: Printscreen

- Ja tebe mnogo volim, mnogo mi se sviđaš i stalo mi je do tebe. Nikada nisam pomislio da ti bilo šta loše uradim. Pogazio sam svašta zbog tebe! A ti ćeš da me ostaviš? Slobodno! Evo, ostavi me pred svima! - rekao joj je Benjamin, a Izabela je napustila tajnu sobu.

foto: Pritnscreen/ Instagram

Spahović je ostao u suzama, a ubrzo ga je pozvala majka i pokušala da ga uteši. - Zar ti, koji osvajaš sve devojke, zašto sebi to radiš? Ti si se zaljubio sto puta, da ti kaže majka nešto, sad fino obuci tu majicu i idi na žurku. Sve devojke bi volele da su na njenom mestu - rekla mu je mama, a on joj se požalio: - Šta ću, majka, zaljubio sam se u nju, ne mogu bez nje.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track