NEĆE VIŠE DA ĆUTI! OGLASILA SE DEVOJKA ALEKSE SAVIĆA: Neka ga muva ceo Imaginarijum, evo zašto me NEĆE PREVARITI! Zbog ovoga će pozeleneti CELA ZADRUGA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ISKRENA

NEĆE VIŠE DA ĆUTI! OGLASILA SE DEVOJKA ALEKSE SAVIĆA: Neka ga muva ceo Imaginarijum, evo zašto me NEĆE PREVARITI! Zbog ovoga će pozeleneti CELA ZADRUGA! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksa Savić u Pinkovim zvezdama privukao je ogromnu pažnju javnosti, što njegovoj dugogodišnjoj devojci Mini i te kako prija i zbog čega je veoma ponosna. Sada, ona otkriva šta misli o njegovom učešću u "Zadruzi 2", te kako misli da se njen dragi pokazao.

"Ja sam prezadovoljna, on se zaista pokazao onakvim kakav jeste. Videla sam da ga napadaju da se folira, da glumi finoću, ali on zaista jeste takav, ne folira se i ne dozvoljava nikome da ga provocira", rekla je ona.

Odmah zatim, prokomentarisala je Aleksine rasprave s Natašom Moskvom.

"Nataša je, ničim izazvana, pokušala da ga isprovocira ali joj nije uspelo. Ona je sama rekla da je tog dana neraspoložena, pa joj je on dobro došao da se svađa, tražila je sukob. Međutim, kada je videla da on ne pada na njene provokacije, odustala je, pa je i sama počela da igra i peva sa njim, a onda mu rekla da će se svađati kad bude jela. Ne može njega niko da isprovocira", iskrena je bila Mina.

U zadrugarskom "Pevačkom obračunu" u kom se takmičio protiv Olje Bajrami, Aleksa je dobio je 80,86 posto glasova, a Mina smatra da mu je to dalo vetar u leđa.

"Mnogo mi je drago što je dobio tu priliku, da ga ljudi čuju i vide da je odličan pevač. Videlo se po njemu da je presrećan jer je njemu najbitnije od svega da se pokaže da je dobar pevač", kaže Mina i dodaje: "Mislim da je tada dobio vetar u leđa, kada je video koliko ga publika podržava. Zadrugari su mu pričali da nije zanimljiv, da je dosadan, a onda kad su videli koliku podršku ima, sigurno im nije prijatno, a njega je to baš probudilo", tvrdi ona.

Aleksa je svojim izgledom privukao veliku pažnju zadrugarki, ali Mini to uopšte ne smeta.

"Meni, kao njegovoj devojci, imponuje to. Ali njega to ne zanima, iako je meni simpatično i slatko, znam da on neće ništa uraditi, to je i objasnio svima, da ništa ne može tamo da se desi što bi pokvarilo našu vezu. Oboje znamo koliko jedno drugom značimo i ja znam da on nikad ne bi prokockao ono što imamo, našu vezu, za pet minuta strasti ili pet minuta slave. On nije taj tip i to se sigurno neće desiti", zaključila je ona.

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track