Najnovije vesti

pobožna

U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA, AMIN! OPROSTI JOJ BOŽE, NE ZNA ŠTA PRIČA: Miljana ima kompleks zvani Jelena Golubović! Prva mi je poželela da mi baba umre i da nikad NEMAM DECU! (VIDEO)

Rijaliti

Jelena Golubović osula je ozbiljne reči svojoj cimerki Miljani Kulić i nije se libila da do detalja obrazloži šta joj je najviše zasmetalo kod nje i njene majke Marije. Miljana je na totalno neočekivani način odgovorila na ove prozivke. 

foto: Printscreen

"Miljana Kulić je bolesna devojka, 50 % joj na bolest odbija, ima kompleks zvan Jelena Kulić, najmanje kompetentna da proziva tuđu decu, vređala je Zerinin odete, Aleksandrino dete. Ona bez blama kune, da umre neko, što niko nije do sad. Miljanu ne grize savest da na taj način dođe do hleba. Rada, Giba, Zlata su čuli da je Miljana rekla "Pozdrav za baku, da ti umre, da nikad nemaš decu". prva je započela, nakon čega joj ja nisam uzvratila i gađala me flašom", rekla je Jelena.

Kulićeva ju je ćutke slušala, što nije tipično za nju u ovoj sezoni rijalitija, a onda je usledio odgovor koji niko nije očekivao: 

"U ime oca i sina i svetoga duha. Amin. Oprosti joj Bože, ne zna šta priča". 

foto: Pritnscreen

Nakon ovoga, Kulićeva je počela sa svojim performansom, te je pevala i igrala, a onda se i popela na sto gde je nastavila da đuska. Na ovo je polovina zadrugara reagovala osmehom, a druga polovina bila je u čudu. 

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...