KIJA SE JAVILA UŽIVO U PROGRAM I IMALA JE BRUTALNU PORUKU ZA BIVŠU DRUGARICU: Ana Korać prebledela pa progovorila o AFERI sa Slobom (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

KIJA SE JAVILA UŽIVO U PROGRAM I IMALA JE BRUTALNU PORUKU ZA BIVŠU DRUGARICU: Ana Korać prebledela pa progovorila o AFERI sa Slobom (VIDEO)

Rijaliti -

Ana Korać i Kristina Kija Kockar bile su najbolje prijateljice u Zadruzi 1, ali je prijateljstvo puklo nakon rijalitija navodno zbog njene veze sa Slobom Radanovićem, bivšim Kockarevim mužem.

Koraćeva je saznala da ju je Kija otpratila sa Instagrama, ali je odbila da prokomentariše celu situaciju, a onda je Kija poslala novinaru poruku.

"Kaži Ani da ju je pozdravio Sloba - poručio joj je Darko. Koraćeva je zanemela i rekla da želi da priča sa Kijom o tome kada bude izašla iz rijaltiija.

Ona je sa Rajskog ostrva zajedno sa Lunom Đogani imala komunikaciju sa Davidom Dragojević, gde je pokušala da se opravda i otkrije kada će progovoriti o vezi sa Slobodanom Radanovićem, sa kojim je imala aferu.

"Kad budu došli i Kija i Sloba ovde, neka mi kažu zajedno, e onda ćemo da razgovaramo. Do tad mi puca ku*ac!", rekla je Ana.

foto: Pritnscreen

Đoganijeva ju je u svemu podržala, pa je ponovo vređala Slobu i okarakterisala ga kao nekog ko namerno plasira ovu priču ne bi li dospeo u žižu javnosti.

"Koliko sam srećna što više nemam veze sa ovom boleštinom! On je bolestan, on nije normalan! On je to pričao svima, ja sam čula", rekla je Luna.

Luna je u prethodnoj sezoni "Zadruge 1" bila u ljubavnoj vezi sa Radanovićem, iako je on tada bio u zakonitom braku sa Kijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track