KURIR TV NA LICU MESTA! SUĐENJE ZORICE MARKOVIĆ I SNEŽANE ILIĆ: Zaratile u rijalitiju, a danas se srele OČI U OČI na sudu!
Foto: Sonja Spasić

odloženo suđenje pred trećim osnovnim sudom

KURIR TV NA LICU MESTA! SUĐENJE ZORICE MARKOVIĆ I SNEŽANE ILIĆ: Zaratile u rijalitiju, a danas se srele OČI U OČI na sudu!

Rijaliti -

Zorica Marković i Snežana Ilić sukobile su se tokom trajanja "Zadruge 2", a sve se nastavilo tužbom. Njih dve su se danas našle oči u oči pre Trećim osnovnim sudom.

Danas su se rijaliti rivalke srele nakratko u sudnici, gde je odlučeno da se suđenje odloži. Sudija je presekao da je Treći osnovni sud mesno nenadležan za ovaj slučaj. Sad ide na Viši sud, koji odlučuje koji sud je mesno nadležan.

Njih dve su pozvane povodom tužbe koju je Ilićeva podnela protiv pevačice zbog uvreda izrečenih u rijalitiju.

1 / 9 Foto: Sonja Spasić

Podsetimo, pre tačno mesec dana održano je prošlo suđenje na kom se Zorica Marković nije pojavila, jer kako je sama izjavila nije dobila poziv.

foto: Sonja Spasić

Pevačica je istakla da nema tremu, a sudija je bila sigurna da od krivične prijave neće odustati.

Đorđe Gaćević, advokat Snežane Ilić, obratio se novinarima nakon što je suđenje odloženo pa objasnio šta se dešavalo u sudnici:

"Posle dugo vremena ipak smo dočekali da se i okrivljena pojavi. Sud je ponov u zeo u razmatranje nadležnost ovog suda, sudija je odlučio da ovaj sud nije nadležan, uputiće tu odluku Višem sudu u Beogradu. Nama je potpuno svejedno koji će sud, bitno nam je da što pre uđemo u proces dokazivanja krivice okrivljene".

Kurir.rs, MV, Jelena Stuparušić / Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja