Najnovije vesti

MINA KRIJE MRAČNU TAJNU PROSTITUCIJE! Opasan momak joj je platio s*ks BEZ ZAŠTITE, zatrudnela pa ABORTIRALA u 3. mesecu
Foto: Damir Dervišagić

Strašno

MINA KRIJE MRAČNU TAJNU PROSTITUCIJE! Opasan momak joj je platio s*ks BEZ ZAŠTITE, zatrudnela pa ABORTIRALA u 3. mesecu

Rijaliti

U mračnoj prošlosti Mine Vrbaški, koja je javno priznala da se bavila prostitucijom, krije se i navodno činjenica da je bila trudna s jednim klijentom.

Naime, Mina je pre godinu dana ispričala je šokantne detalje po kojima se duži vremenski period bavila prostitucijom, od koje je, prema njenim rečima, izdržavala majku, mlađeg brata i baku, koji žive u Inđiji, bez stalnihi dovoljnih prihoda.

foto: Printscreen

Kako otkriva izvor, Mina je kao starija maloletnica navodno zatrudnela s nekim opasnim tipom i dugo ni sama nije znala s kakvim problemom se suočila.

"Minu je, po preporuci prijatelja, angažovao jedan opasan čovek da ga zadovolji u hotelskoj sobi. Ona se stim čovekomu kratkom vremenskom periodu videla više puta i svaki put joj je tražio da imaju odnose bez zaštite jer je, prema njegovim rečima, više uživao bez prezervativa. Mina je, luda i mlada, pristala na to. I umesto da, kao njene koleginice, posle takvog odnosa uzme pilulu za dan posle, ona je nastavila da živi bez razmišljanja o posledicama nezaštićenog odnosa. I, eto, dogodio joj se problem da je zatrudnela, ali je bez dileme odlučila da ode na kiretažu", kaže Minina drugarica koja je takođe bila prostitutka.

Ova mlada devojka iz Beograda ispričala je da je Mina tek pred kraj trećeg meseca trudnoće shvatila da je trudna, kada već abortus nije bezbedan. 

"Minu je mnogo boleo stomakikrvarila je danima mimo vremena za menstrualni ciklus i morala je kod lekara. Otišla je na jednu kliniku na pregled i odmah su ustanovili da se radio problematičnoj trudnoći. Mina se veoma iznenadila i počela da plače i govori kako je ne zanima trudnoća i da hoće da se reši ploda odmah. Međutim, lekari nisu hteli ni da čuju za to jer je već bilo kasno za dozvoljeni abortus, a na sve to je bila i maloletna", otkrila je drugarica lepe zadrugarke.

Kao i uvek, Mina je našla izlaz. Setila se jednog ginekologa koji je bio njen klijent, našlaje gde radi i poslala mu poruku. Da čudo bude veće, od trenutka kad je saznala da je trudna i uprkos povremenom krvarenju. Mina je i dalje radila kao prostitutka da bi zaradila da plati abortus.

"Mina je krila od klijenata da je u drugom stanju, pa je radila da bi skupila da podmiti doktora da obavi zahvat. Povremeno je boleo stomak, ali stegla bi zube i obavila šta treba. Kad je skupila 3.000 evra, zvala je tog ginekologa i dogovorili su se da na jednoj privatnoj klinici u Beogradu izvrše abortus. Tako su i uradili", ispričala je drugarica Mine Vrbaški.  

foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti/S.telegraf

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...