RASPLAKALA SE ŠTO JANJUŠ NIJE HTEO DA LEGNE SA NJOM U KREVET: Marinkovićeva osramoćena pred svima, LIJE SUZE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

VOLI OŽENJENOG

RASPLAKALA SE ŠTO JANJUŠ NIJE HTEO DA LEGNE SA NJOM U KREVET: Marinkovićeva osramoćena pred svima, LIJE SUZE! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marinković navodno je plakala zbog provokacija Tare Simov, a ispostavilo se da je to bilo jer Marko Janjušević nije hteo da sluša tu svađu i otišao je iz sobe umesto da bude sa Majom u krevetu.

Zadrugari su je odmah napali da je zaljubljena u košarkaša i da je pijana plakala za Markom, a ne zbog svađe sa Tarom.

foto: Printscreen

"Iznervirala sam se jer je Janjuš ustao i otišao, a ona je verglala istu priču. Neću da se vraćam na tu temu. Sve se ponavlja. Mene je u tom trenutku Janjuš iznervirao jer je otišao nije hteo da sluša kako se svađamo. Ja sam danima bila nervozna. Sada je sve ok, i neću više dozvoliti ni sebi ni njemu da dođem u tu situaciju. Ja sam rekla da Tara konstantno vergla "Mateja, Mateja", rekla je Maja.

"Čovek je krenuo u pab, ona mu je dobacivala. Ovde nema veze Tara sa tim. On je krenuo, a ona je počela da plače jer nije htela da on ode. To je ozbiljna situacija, desila se zbog Maje", rekao je David.

foto: Printscreen

"Maja je popila, nije mogla da sakrije svoje emocije, neću da pravim budalu od sebe, da se pravim lud. Situacija je jasna, rekla je: "Vidi šta mi radi". Ona je to rekla jer nije hteo da sedne kod nje u krevet, da priča sa njom. Situacija je i gora. Ovo je užas oko čega se ona zaplakala, fukaro jedna", rekao je Đedović.

"Fukara ti mama", odbrusila je Marinkovićeva.

"Ne znam da li je moja i li tvoja što se j*bala gde je stigla pa te ostavljala. Ako je ovo početak svađe, Tara nije kriva", dodao je Đedović.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track