Najnovije vesti

CRNKA I PLAVUŠA! NJIH DVE SU NOVE UČESNICE ZADRUGE 4! Misica i medicinska sestra: Jedna se muvala sa Mišelom, druga sa Čorbom!
Foto: Printscreen

biće veselo

CRNKA I PLAVUŠA! NJIH DVE SU NOVE UČESNICE ZADRUGE 4! Misica i medicinska sestra: Jedna se muvala sa Mišelom, druga sa Čorbom!

Rijaliti

Misica Dragana Burmazović i medicinska sestra Teodora Milanović su nove učesnice rijaliti programa "Zadruga 4". Zanosna crnka i plavuša pomutće razume mnogih muškaraca. Dragana je priznala da se muvala sa Mišelom pre njegovog ulaska, dok se Teodora muvala sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Dragana Burmazović
foto: Printscreen/Zadruga

Burmazovićeva ne krije ni da joj se ne sviđa ponašanje Maje Marinković , ali kako naglašava poseban cilj nema.

Naime ona ne krije da su Mišel Gvozdenović i ona muvali pre nego što je on ušao u "Zadrugu":

"Upoznali smo se u mom gradu, u Loznici, u restoranu gde je pevao, tu sam i ja radila. Dopisivali smo se, nije bilo toliko prilika da budemo sami. Vidim, ni on nije za veze i vezivanje unutra, a tako i ja. Ali videćemo. Zbog njegovo ulaska nismo uplivali u vezu", rekla je Dragana.

Dragana Burmazović
foto: Printscreen/Zadruga

Pored Dragane, u Belu kuću se uselila i Teodora Milanović, koja je medicinska sestra u inostranstvu.

"Znam da popravim auto, sve znam da uradim i studiram violončelo. Mislim da ću biti na domaćem terenu. Moj tata je pilot, tako sam naučila sve to.", rekla je Teodora na samom početku.

"Rodom sam iz Banjaluke, otišla sam u Švedsku da radim svirku, i ostala sam tamo. Našla sam stan tamo, dečka nisam našla, uglavnom sam sama. Pored svog posla, pevam. Medicinaska sam sestra, radim sa dementnim osobama", rekla je ona.

"Čorba mi se udvarao. Sa mnom je bio pristojan. Iznenadilo me je njegovo ponašanje", rekla je ona.

Teodora Milanović
foto: Printscreen/Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...