DOK JE DEJAN LOMIO SVE PRED SOBOM, A DALILA GUBILA RAZUM: Filip Car se nije mogao NAČUDITI, Majina reakcija je tek HIT (VIDEO)
Foto: Dejan Dragojević

uporedio marinkovićevu sa dejanom

DOK JE DEJAN LOMIO SVE PRED SOBOM, A DALILA GUBILA RAZUM: Filip Car se nije mogao NAČUDITI, Majina reakcija je tek HIT (VIDEO)

Rijaliti -

Dok je Dejan Dragojević pokušavo da natera Dalilu Dragojević da pobegnu iz Zadruge, nastao je haos. Zadrugari su posmatrali njihov skandal, a Maja Marinković i Filip Car su sve posmatrali ispred Bele kuće.

- A gde ideš ti? - pitala je Maja.

- Da vidim šta se dešava - rekao je Car.

- Šta je bilo? - pitala je Marinkovićeva.

- Šta će biti, isto kao i ti kad me j*beš u mozak. On je bolesnik, pusti je na miru... Isto ko meni šta se dešava kad ti nećeš da me pustiš na miru. Kad ti neko ne da vazduha da dođeš sebi - dodao je Filip.

Filip Car
foto: Dejan Dragojević

- Vidiš ti šta radiš kad sam ja mirna. Ona je njemu prva napravila ovaj kurcšlus u glavi. Ona treba da bude fer i korektna prema njemu - rekla je Maja. - Psihopata. Neće na silu - dodao je Car. - A ti nešto to na svoj račun? Jao, znaš malopre u svađi, htela sam da umrem od smeha, presladak si. Ti to kažeš da ja nešto silim? - dodala je Marinkovićeva.

- Budi normalna, sad si dobra - dodao je Filip.

- Šta ljudi rade, da bi sopstvenu sreću imali... - govorio je Car.

- Ajd da pevamo - imala je Maja zanimljiv predlog dok se u dvorištu odigravao haos.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track