"IZNERVIRALA SAM SE, U ŠOKU SAM" Anelina sestra ne podržava njenu vezu s Janjušem: To nisam očekivala! Razočarana i BESNA
Foto: Printscreen

IZNENAĐENA

"IZNERVIRALA SAM SE, U ŠOKU SAM" Anelina sestra ne podržava njenu vezu s Janjušem: To nisam očekivala! Razočarana i BESNA

Rijaliti -

Nakon što je Aneli Ahmić u sinoćnoj emisiji obelodanila vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem koja traje već mesec dana, oglasila se njena sestra Sita. Njoj se promena u sestrinom ljubavnom životu uopšte ne dopada te nije krila bes i razočaranje.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

- Ne bih komentarisala. Iznerviralo me je sve to oko Aneli i Janjuša. Malo je reći da nisam očekivala da će se to destiti. Svi smo u šoku - poručila je Sita.

Ena Janjušević, Marko Janjušević Janjuš,  Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić, Instagram, screenshot Pink tv

Aneli i Janjuš bliski su skoro od samog početka "Elite". Ona je ušla kao prevarena žena, optužila je bivšeg muža Asmina, koji tvrdi da se nikada nisu venčali, da se tokom njihove veze smuvao sa Stanijom Dobrojević.

Sita Ahmić
foto: Printscreen

Nju sada i u kući mnogi cimeri kritikuju navodeći da je ona s Janjušem koji ima ženu, dok se ona brani time da joj je on rekao da je razveden i da nema ženu, iako je u javnosti isticao da opet živi s Enom i da su ponovo zajedno.

Kurir/Pink

Bonus video:

00:17

Aneli Ahmić vređa svekrvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track