RUŽICA OPTUŽILA STOJANOVIĆA: Željko me je prebio umalo da mi slomi vrat!
Foto: Dado Djilas

Brutalno

RUŽICA OPTUŽILA STOJANOVIĆA: Željko me je prebio umalo da mi slomi vrat!

Stars -
Bruka Veljkovićeva ispričala kako joj je cimer nalupao šamare i gurnuo je preko fotelje samo zato što nije htela da ga poljubi

Nasilje u rijaliti šou-programu „Parovi“ se nastavlja. Ovoga puta batine je dobila Ružica Veljković, koju je prebio Željko Stojanović.Francuz je nekoliko puta udario bivšu „modelsicu“ samo zato što nije dozvolila da je poljubi. Pevačica tvrdi da ju je Stojanović saterao u ćošak, nalupao joj šamare, razvlačio je i šutirao dok je ležala na podu, a zatim ju je bacio preko fotelje. Pošto kamere nisu zabeležile ovaj incident, o nasilju koje se dogodilo u petak saznalo se tek u subotu veče, kad je Milomir Marić iz vile vodio emisiju „Goli život“. Tada je Ružica ispričala šta se dogodilo kobne večeri i priznala da je razvalila kvaku od ulaznih vrata dok je bežala od Stojanovića.

- Željko me je saterao u ćošak jer je želeo da me poljubi. Pošto sam ga odbila krenuo je za mnom u dvorište, gde je Nemanja Nikolić pržio meso. Od njega sam tražila jedno parče šnicle, i onda me je Željko odjedanput ščepao i stavio na fotelju sebi u krilo. Da bih se odbranila, počela sam da ga grebem po licu i svugde gde sam mogla da ga zakačim. Tada mi je lupio šamarčinu i počeo da me razvlači po dvorištu. Najgore je usledilo kad me je gurnuo preko fotelje, pa je malo falilo da slomim vrat - ispričala je Ružica i dodala:

- Ostale budale su gledale nasilje nada mnom i ništa nisu uradile da mi pomognu. Kad sam videla da nemam kud, pokušala sam da pobegnem iz vile, razvalila sam kvaku na vratima, i tada sam tek mogla da se spasiem. Ovo je prevazišlo svaku meru - poručila je Veljkovićeva.

„Muškarčina“... Željko Stojanović
„Muškarčina“... Željko Stojanović

Ružičinu priču potvrdio je Nenad Marinković Gastoz, ali je za incident okrivio Veljkovićevu.- Šta si tražila, to si dobila. Željko je jeste gurnuo, pala je, ali ona se pravi fina. Lupala si mu šamare i grebala ga, šta sad hoćeš - rekao je Gastoz.

Otac Ružice Veljković , Foto Aleksandar Jovanović
Otac Ružice Veljković , Foto Aleksandar Jovanović

Uplašeni za ćerkin život, našoj redakciji su se javili Ružičini roditelji Aleksandar i Tatjana Veljković.- Molim vas da nam pomognete, našu ćerku je Željko umalo ubio u rijalitiju! On je jedan nasilnik i bolesnik. Udarao joj je šamare, tukao je dok su ostali ukućani nemo sedeli i na sve to se smejali. Mnogo smo se potresli. Ona je takvu torturu preživela sa Akijem Markovićem i više nećemo dozvoliti da joj se tako nešto ponovi. Veće zlo nisam video, mogao je kičmu da joj slomi. Bio sam u stanju da odem tamo s policijom i da mu otkinem glavu - ogorčeno je ispričao Aleksandar, a zapretila je i njegova žena:- Na ovome se neće završiti. Teraćemo ga do suda, njegov tata ima pare da plati pobedu, ali ne znam da li će imati pare da plati duševnu bol nanetu mojoj ćerki. Ovo je dno dna, to je vila nasilnika - kroz suze je rekla Tatjana.

BLAM: Bosanska Starleta se obrukala za medaljuMACA: HOĆU DA NIKOLA TESLA UĐE U „PAROVE“Maca Diskrecija se obrukala kad je izrazila želju da u „Parove“ uđe Nikola Tesla.Naime, u emisiji „Goli život“ Milomir Marić pokrenuo je temu da li je naučnik Nikola Tesla srpskog ili hrvatskog porekla, budući da se oko toga vodi polemika već godinama. I dok je većina učesnika raspravljala o ovome, Maca je ćutala i pažljivo slušala, pa ju je Marić šaljivo upitao da li bi ona volela da Nikola Tesla uđe u „Parove“.- Pa, neka uđe, meni niko ne smete. Što da ne - pričala je Maca dok su se ostalu takmičari smejali i gledali je u neverici.U tom momentu starleti je pritrčala Vesna Rivas i objasnila joj ko je zapravo Tesla.- Ma znam ja da je on izmislio struju, nego sam mislila da me Marić pita za Teslu koji je tekstopisac i ja ga poznajem - pravdala se Diskrecija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track