SAMO ODABRANI NA VELJKOV ROĐENDAN: Ceca nije pozvala Miru, Seku i Gogu!
Foto: Marina Lopicic

Detalji punoletstva sina folk zvezde

SAMO ODABRANI NA VELJKOV ROĐENDAN: Ceca nije pozvala Miru, Seku i Gogu!

Stars -
Na spisku za glamuroznu zabavu Ražnatovića, koja će koštati 16.000 evra, nije se našlo ni ime njihovog kuma Borislava Pelevića, dok će za istim stolom sedeti Dačić, Palma i Antić

Svetlana Ražnatović posle uspešnog nastupa u Cirihu vrši poslednje pripreme za proslavu punoletstva sina Veljka, koja će biti organizovana 10. decembra u jednom beogradskom hotelu, o čemu je Kurir prvi pisao. Na spisku zvanica, u koji je naša ekipa imala uvid, nema njenih nekadašnjih prijateljica Mire Škorić, Goge Sekulić, Svetlane Seke Aleksić, Goce Božinovske i Lepe Brene, kao ni političara Borislava Pelevića, ali postoji mogućnost da će ih Ceca naknadno pozvati.

Na zabavi će ipak biti pola estrade i predstavnici političkog vrha - Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Aleksandar Antić, kao i Šaban Šaulić i Marija i Verica Šerifović.

- Ceca će ugostiti oko 300 ljudi. Zabava će trajati od 20 sati do jedan iza ponoći, a koštaće oko 16.000 evra. Goste će zabavljati orkestar Aleksandra Ace Sofronijevića, s kojim će nastupiti Milica Todorović, Adreana Čekić, Saša Matić, Dragi Domić i Biljana Sečivanović. Specijalno iznenađenje biće trubači, kao i nastup pevačice Slađe iz Alegro benda, koja je među zvanicama, a omiljena je pevačica slavljenika - kaže izvor Kurira blizak porodice Ražnatović.

Kum nije na spisku... Borislav Pelević
Kum nije na spisku... Borislav Pelević

Naš sagovornik kaže da je folk diva pozvala na proslavu 18. rođendana i tridesetak prijatelja iz rodne Žitorađe.- Veljko i Anastasija će ugostiti svoje prijatelja, a Ceca je zvala samo bliske ljude sa estrade. Mikrofona će se dohvatiti Viki Miljković, Šako Polumenta, Mile Kitić i Marta Savić, Aca Lukas, Verica Šerifović, Zlata Petrović i Sanja Ðorđević. Na spisku su i bivši fudbaler Dejan Stanković, kao i glumci Viktor Savić i Vuk Kostić, ali nema Seke, Brene, Mire Škorić i Goge Sekulić, ni kuma Borislava Pelevića - zaključuje naš izvor.

Nekada su se družile sa Cecom... Goga, Mira i Seka
Nekada su se družile sa Cecom... Goga, Mira i Seka

Svetlana Ražnatović ostala je suzdržana na pitanje zašto nije zvala nekada bliske drugarice.- Neću da licitiram sa imenima ko će od mojih kolega biti na slavlju. Veljko i Anastasija će pozvati svoje prijatelje iz detinjstva, srednje škole i sa fakulteta. Doći će nam na slavlje porodični prijatelji, kumovi i rodbina - rekla je Ceca u kratkoj izjavi za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track