TAJNA: Misterija oko Nikolijine trudnoće!

Na kraju će morati da rade DNK analizu

TAJNA: Misterija oko Nikolijine trudnoće!

Stars -
Jovanovićeva se ne oglašava, njen dečko Relja Popović se ograđuje, dok mama Vesna menja izjave shodno situaciji

Nakon što je u javnost procurila vest da je ćerka Vesne Zmijanac Nikolija Jovanović ostala u drugom stanju, oko njene trudnoće podigao se veo misterije.Dok se buduća majka ne oglašava već prve mesece blagoslovenog stanja provodi s isključenim telefonom, njen trenutni dečko Relja Popović navodno iz medija saznaje da se od njega očekuje da prizna „svoje“ dete.

- Kad budem planirao da postanem otac, ja ću vam reći. Objavili ste tu vest i šta sad ja tu mogu - pravdao se pojedinim medijima frontmen grupe Elitni odredi i pokušao da se ogradi:

- Kako da vam objasnim, ne planiram da se bavim time šta ko piše, to da li je tačno, mi bismo se oglasili, a ne neki objakat neidentifikovan. Ja o privatnom životu ne pričam, a kada budem pravio decu, javiću vam svima da se radujemo zajedno - zaključio je Relja u razgovoru s predstavnicima sedme sile.Ovakva reakcija budućeg oca nimalo ne iznenađuje ako se u obzir uzme i matematika, jer računica je prosta. Ispada da je njegova devojka trudna duže nego što su njih dvoje uopšte u vezi. Sasvim logično se postavlja pitanje da u vezu možda nije ušla sa njih već dvoje.

Ko tata?... Relja Popović
Ko tata?... Relja Popović

Jedina koja je od Nove godine „planirala“ Nikolijinu trudnoću jeste mama Vesna. Ona je, baš kao da je znala šta će uslediti, na sva zvona objavila da joj je najveća želja da u 2015. ljulja unuče.- Ja sam, uglavnom, sve svoje snove ispunila što se tiče moje karijere, emotivnog života i roditeljstva. Imam lepo i pametno dete, ali ćemo valjda da ljuljamo nešto ako se Nikolija smiluje. Da ne čeka kao ja - rekla je Zmijančeva u jednoj emisiji početkom januara.

Vesna: Ko je trudan? Gde ste to čuli? Samo se malo strpite i saznaćete sve što treba da se zna
Vesna: Ko je trudan? Gde ste to čuli? Samo se malo strpite i saznaćete sve što treba da se zna

Međutim, kad se saznalo da je njena mezimica već ostala trudna, i sama pevačica se na prvi mah, kao, iznenadila.- Ko je trudan? Gde ste to čuli? - pitala se Vesna prve večeri, da bi sutradan promenila pesmu:- U ovom periodu sam najsrećnija žena na svetu, a vreme će pokazati zašto. Nije na meni da sad govorim o tome. Ubrzo ćemo pričati o Nikolijinoj trudnoći i daljim planovima... Samo se malo strpite i saznaćete sve što treba da se zna!Ovolika pometnja oko jedne trudnoće na estradi još nije viđena, a po svemu sudeći, akteri priče bi vrlo lako mogli da završe u emisiji „DNK“ na TV Pink.

Pukla tikvaNIKOLIJA RASTURILA ELITNE ODREDENikolija Jovanović nije napravila pometnju samo u privatnom životu svog novog dečka Relje Popovića već i u poslovnom. Odmah nakon što je stupio u vezu s njom, frontmen Elitnih odreda imao je sukob s kolegom iz grupe Vladimirom Matovićem. Zbog toga im je njihov menadžer otkazao sve nastupe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track