TIJANA BOGIĆEVIĆ ODRŽALA PRVU PROBU: Solidno, ali može u finale!
Foto: Thomas Hansen

Evrosong u Ukrajini

TIJANA BOGIĆEVIĆ ODRŽALA PRVU PROBU: Solidno, ali može u finale!

Stars -

Tijana Bogićević prilično sigurna u svoj uspeh, mada kritičari nisu bili oduševljeni premijerom nastupa

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji Tijana Bogićević doputovala je u Kijev u ponedeljak 1. maja, a već u utorak je imala prvu probu.

Na evrovizijskom stejdžu pojavila se u belim pantalonama i bluzi na bratele. Stajala je u mestu i pevala, a pratio ju je plesač obučen takođe u belo. Zvuči poznato? Vratite film unazad godinu dana. Sličan nastup imala je u Stokholmu i Sanja Vučić, samo što je bila obučena u crno. Ova koincidencija nije promakla ni komentatorima Evrovizije koji su analazirali prvu probu.

- Prilično bledo. Ona stoji, maše rukama, dok je iza nje plavi video-bim s belim svetlosnim efektima i plesač obučen u belo, koji kroz raskopčanu košulju pokazuje svoje čelične pločice na stomaku. Tijana je, što se vokalnog dela tiče, svaki put bila sve bolja na probi, ali mislim da nema konekciju s publikom, kao ni sa plesačem. Veći deo nastupa samo stoji i peva i tek u drugom delu kreće kulminacija - zaključak je stručnih komentatora Evrosonga.

Oni ipak odaju priznanje za kvalitet kompozicije i veruju da će „In Too Deep“ biti u finalu.- Moj cilj je pobeda na Evroviziji! - rekla je Tijana Bogićević u intervjuu nakon završene prve probe.

SRPSKA VERZIJA PESMENa dan kad je delegacija Srbije otišla u Kijev objavljena je srpska verzija pesme „In Too Deep“. Tijana će pevati na engleskom, ali opšti utisak je da je kompozicija lepša na maternjem.Ovo je refren:Osuđeni ti i jada letimo na krilima snatvoja sam sva, želim da znašda tvoja sam sva.Osuđene duše nam dašto jedna drugoj ogledalatvoja sam sva. želim da znašda tvoja sam sva.Goriš i ti. gorim i jatvoja sam sva.

M. Crnogorac

Foto: Thomas Hansen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track