TONI CETINJSKI PODIVLJAO: Vi ste stoka i p..ke!
Foto: Damir Dervišagić

nije birao reči

TONI CETINJSKI PODIVLJAO: Vi ste stoka i p..ke!

Stars -

Pop pevač Toni Cetinski obračunao se sa hrvatskim novinarima na svom Fejsbuk profilu, a sve zbog svojih roditelja Vinke i Mirka.

Sudeći po onome što je Toni napisao, suđenje njegovim roditeljima dobilo je za njih pozitivan ishod, ali o tome niko nije pisao.

"Jedno pitanje za dobro jutro. Kad neko nekoga blati i optužuje (slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi onda ćutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! (čast izuzecima).

Pravda je spora ali dostižna pa se nadam da će i po vas stići. Ali, zdravlje ljudi koje ste godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj meri. Svakome po zasluzi. Ne znam šta se čeka sa tom lustracijom, ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i nevino optuženih građana. Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će pre od svojih mecena staviti na naslovnice i na stub srama. Dao Bog da vas voda odnijela će se pevati, a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Srećno", poručio je svima Cetinski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track