TUGA DO NEBA: Matoroj umro bratanac od dva i po meseca!
Foto: Dragan Kadić

Žalost u porodici Tomić

TUGA DO NEBA: Matoroj umro bratanac od dva i po meseca!

Stars -
Jovana napustila „Parove“ zbog smrti bebe svog brata Nikole. Malog Dušana nije dočekala ni da vidi jer je rođen dok je bila u rijalitiju, a danas će ga sahraniti

Jovana Tomić Matora danima je u rijalitiju „Parovi“ slavila kad je saznala da joj je brat Nikola dobio sina Dušana, a danas će s tugom i bolom tu bebu sahraniti.Kako Kurir saznaje, dete od svega dva i po meseca preminulo je prekjuče, a porodica Tomić odmah je od produkcije zahtevala da se Jovana obavesti kako bi prisustvovala sahrani, koja će se danas obaviti na Orlovači.Povodom ove tragedije kontaktirali smo s Jovaninom majkom Anom, koja je kroz jecaj jedva izustila:- Svi smo u šoku. Velika je tuga u našoj porodici. Čekamo ćerku da dođe, ona nije ni videla malog Dušana jer se rodio dok je ona bila u rijalitiju, to je najviše boli. Ne znam kako će sebi oprostiti to, ne znam ni kako ćemo preživeti sve ovo. Imajte razumevanja, molim vas, stvarno nam je teško, nema više naše srećice male - plačnim glasom je ispričala Jovanina majka za Kurir i zamolila za razumevanje kako bi u miru ispratili svog anđela na drugi svet.Inače, čim je u utorak obaveštena da joj je bratanac preminuo, Jovana je napustila šou uz reči voditeljke:- Matora nije tu. Imala je probleme, nemojte da smarate!Dalje za stolom niko ništa nije komentarisao.U toku jučerašnjeg dana učesnici „Parova“ komentarisali su Jovanino odsustvo, pa je Tijana Ajfon upitala Ružicu da li je Matora napustila vilu, na šta joj je bivša „modelsica“ potvrdno odgovorila. Nekoliko trenutaka nakon toga Matora se pojavila u lajvu i sela za sto obučena u crno.

Brat slao tortu u „Parove“MATORA SLAVILA KAD JE POSTALA TETKANa samom početku rijalitija Jovanin brat Nikola je nakon rođenja bebe poslao tortu i posluženje u „Parove“, a Jovana je tih dana slavila što je postala tetka. Naravno, svi ukućani su zajedno s njom nazdravljali, čestitali joj i pevali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track