(VIDEO) I NJU NEKO DA UPLAŠI: Jelena Golubović u strahu zbog Kevinih natprirodnih moći!
Foto: Printskrin

Otkrila sve Mikiju

(VIDEO) I NJU NEKO DA UPLAŠI: Jelena Golubović u strahu zbog Kevinih natprirodnih moći!

Stars -

Zorica Marković Keva i Jelena Golubović su se sinoć ponovo žestoko sukobile, pa je domaćica rediteljku počastila žestokim uvredama.

Njihov odnos je svakim danom sve gori i gori, a drastično se pogoršao onog trenutka kada je Jelena Kevu postavila za slugu.

Golubovićeva je pre spavanja ćaskala sa Mikijem Mećavom, pa mu je ispričala da se zaista zabrinula kada je videla da joj je Keva pre neko veče uništila krevet. Rediteljku je posebno zaplašio pepeo koji se nalazio na njenom krevetu, pa nije mogla da prikrije strah.

" Znaš zašto sam ja plakala zbog tog pepela? Zato što mi je ona rekla da ume da gleda u kašike i da je doživela kliničku smrt i kada sam videla pepeo na krevetu, uplašila sam se da nije nešto bajala. Zbog toga sam i plakala. Rekla mi je, dok smo još bile dobre, da će mi gledati u šolju, rekla mi je u kojoj godini ću da rodim", ispričala je Jelena šta je, zapravo, bio razlog njenog plača.

Nakon rediteljkinog izlaganja, Miki joj je ispričao zanimljive anegdote iz svog života i otkrio da i on poseduje sposobnost da predvidi događaje koji će se desiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track