(VIDEO) NOVA UZ SRPSKE ZVEZDE: Ceca sišla s bine, Nata pevala Ljubi...
Foto: Instagram

OPŠTENARODNO VESELJE

(VIDEO) NOVA UZ SRPSKE ZVEZDE: Ceca sišla s bine, Nata pevala Ljubi...

Stars -
U uskoj dugoj crnoj haljini Ceca je blistala u maniru prave dive. 10, 9, 8, 7...počela je da odbrojava uglas sa prepunom salom i poželela svima srećnu Novu godinu

Nova 2015. godina je stigla. Mnogi su najluđu noć dočekali na trgovima, u svojim domovima sa porodicom, a naše estradne zvezde su novogodišnju noć provele radno.

Ceca sišla sa bine

Ceca je izašla u pet minuta do dvanaest na binu i pesmom "Beograd" poželela svima dobar provod. U uskoj dugoj crnoj haljini Ceca je blistala u maniru prave dive. 10, 9, 8, 7...Počela je da odbrojava uglas sa prepunom salom i poželela svima srećnu Novu godinu. "Specijalno za zaljubljene", najavila je pesmu „Idi dok si mlad“, a brojni parovi su zaplesali. Među gostima bilo je dosta poznatih, a između ostalih Novu godinu uz Cecu dočekao je i Saša Vidić, Nenad Borovčanin, Miloš Nadaždin i Ava Karabatić. Pesmu „Zaboravi“ Ceca je otpevala zajedno sa publikom pošto je sišla sa bine i pridružila se oduševljenim gostima.

Atmosfera sa dočeka #2015 #beograd

A video posted by cecaraznatovic (@cecaofficial) on Dec 12, 2014 at 6:45pm PST

Seka Aleksić

- Izuzetno mi je drago što ste večeras tu iz mnogo razloga, ali o tome ćemo posle - rekla je pevačica Seka Aleksić, nakon što je izašla na scenu nešto posle 23 časa i otvorila novogodišnji nastup aktuelnim hitom "Čivas". Potom su se nizali i oni nešto stariji hitovi poput "Mamurna", i "Iskoristi moje mane". Publika je već na prvu njenu pesmu ustala sa stolica i počela da skače uz Sekine hitove. Pevačica je za najluđu noć izabrala elegantnu, usku belu haljinu, a Seku je dopratio suprug Veljko kome je, po svemu sudeći, pevačica prva čestitala Novu godinu.

Nataša Bekvalac

Lepa Nata na scenu je izašla u crnoj haljini sa šljokicama i dubokim dekolteom i momentalno prenela praznično raspoloženje na posetioce, a numerom “Ja sam dobro” potvrdila je publici da je u odličnom raspoloženju. Zajedno sa publikom Nataša Bekvalac je odbrojala poslednjih deset sekundi stare godine, a sreću u Novoj godini Nata je svima poželela pesmom “Sutra” uz reči “Budite mi zaljubljeni i volite se”.

Potom se vratila u devedesete i pevala hitove iz tog vremena, a kako bi zadovoljila svačiji ukus pevačica je prošla kroz sve muzičke žanrove a kao rezultat- dobila je razdragane goste koji nisu prestajali da plešu i pevaju sa njom. Inače, Nataša je na nastupu nosila dve kreacije Darka Kostića, a pored brojnih poznatih ljudi, među kojima su bili Marina Visković, Vlada Stanojević, Veselin Jevrosimović, fudbaleri i košarkaši Partizana, uz nju su u novogodišnjoj večeri bili i dečko Ljuba Jovanović i sestra Kristina.

Opštenarodno veselje uz Radu ManojlovićKako je Rada Manojlović prvi put za doček Nove godine pevala u Beogradu, svojski se potrudila da gostima u Atlantisu ispuni sve muzičke želje pa je za doček pevala mnoge pesme kolega.Pevačica je na scenu izašla u beloj haljini, i odmah dala brzi i veseli ritam ovom dočeku a oduševljeni gosti vrlo brzo su se popeli na stolice.

Uz Anu Nikolić uživali stranci

Ana Nikolić je nakon prvog bloka koji je trajao sat vremena, napravila polučasovnu pauzu da bi se presvukla. Najpre je pred goste izašla u dugoj zelenoj haljini sa šljokicama, a onda se pojavila u takođe dugoj ali zlatoj haljini sa šljokicama. Ana je poželela sve najbolje u 2015. godini, a na njenom nastupu nije bilo poznatih ličnosti ali bilo je dosta stranaca.

Vesela atmosfera uz Aca Pejovića

-Dobro veče Beograde. Jeste li spremni za dobru zabavu? Ja ću dati sve od sebe da vam ova noć ostane u sećanju-rekao je Pejović i nastavio da niže svoje hitove.

Blic/Epk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track