(VIDEO) TIJANA AJFON BRIZNULA U PLAČ: Mama je zbog mene imala probleme u vrtiću
Foto: Printscreen

Roditeljska ljubav

(VIDEO) TIJANA AJFON BRIZNULA U PLAČ: Mama je zbog mene imala probleme u vrtiću

Stars -

Tijana Ajfon se rasplakala kada je čula majku Slavicu, koja je ćerki dala punu podršku.

"Neki smatraju da sam ja loša majka, pa se poteglo pitanje i moje profesije jer misle da Tijana nije lepo vaspitana. Stoga sam rekla da sam možda loša majka, ali sam dobar vaspitač, ali ja za sebe mislim da sam i dobra majka, i dobar vaspitač", rekla je gospođa Maksimović.

"Tijanu sam učila da bude dobar čovek, vredna, da poštuje druge ljude i ceni životne vrednosti. Ona ima 25 godina i ako to voli, ja je podržavam. U svemu je podržavam jer ona je moje dete. Ona je najbolje dete na svetu!", rekla je Slavica.

Tijana je posle ovih reči počela da plače.

"Ti si najbolja majka na svetu, znaš to. I nikada nemoj da slušaš šta drugi govore, samo hodaj uzdignute glave. Ti znaš šta smo prošle u životu, volim te najviše na svetu! Imaš 30 godina staža iza sebe, dobila si nagradu u vrtiću", pričala je uplakana starleta i dodala da je njena majka imala probleme na poslu kada je Tijana prvi put ušla u Parove.

"Ljudi tamo ne shvataju da sam ja drugačija. Moja majka zna šta ja radim i kako ja zarađujem pare. Za mene mogu da pričaju šta hoće, ali moju majku ne dirajte, ona nije ništa kriva. Ja sam sa 18 godina otišla u grad jer sam želela drugačiji život. Moja majka je zbog toga patila i prošla psihičku torturu. Mojoj mami ništa neće faliti u životu dok sam ja živa!", jedva je izgovorila Tijana.

Tijana Ajfon Place Kad Je Cula Mamino Ukljucenje by SteelT2010

Bonus video

UZELA MAMI MIKROFON IZ RUKE: Poslušajte kako Ceca i Anastasija pevaju u DUETU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track