Zorica Brunclik: Ne ide mi od ruke da smršam!
Foto: Printskrin

Sprema se za koncert 11. novembra

Zorica Brunclik: Ne ide mi od ruke da smršam!

Stars -
Pred veliki koncert pevačica je odlučila da smrša i uporna je tome iako joj mnogo teško ide

Pevačica Zorica Brunclik sprema veliki koncert u Kombank areni 11. novembra kojim će obeležiti 40 godina karijere, za koji se uveliko sprema, a pre svega odlučila je da smrša.

"Pokušavam da skinem kilograme pred koncert koji ću imati, ali mi to nikako ne ide od ruke. Kad vidim Lepu Brenu kako izgleda, ljubomorna sam na nju. Ja nikada nisam bila zadovoljna sobom i svojim izgledom", izjavila je Zorica.

Nikada nije krila godine iako je estrada prepuna mladih i zategnutih lica. "Sa prolaznošću života se veoma teško nosim, nikada nisam bila zadovoljna sa sobom. Bila sam nekada ženska i po, ali sam uvek bila nezadovoljna, ali nisam ljubomorna na mlađe. Grozno je, borim se sa kilogramima", rekla je pevačica u Život u trendu.

U emisji Život u trendu otkrila je da je stavila i botoks kako bi istakla svoje čelo, ali se pokajala.

"Htela baba da stavi botoks, da bi mi se vidilo čelo. Nikad više", otkrila je Zorica, koja sa Kemišom ukupno ima šestoto dece.

"Imamo ukupno šestoro dece i jedino Zlata živi sa nama. Moje mišljenje da svako na svetu ima svoju identičnu polivinu, a malo njih ih sretne, a ja sam imala tu sreću", otkrila je Bruncikova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track