STOJADINOVIĆ: BSK je pod patronatom Partizana

Zakuvalo se

STOJADINOVIĆ: BSK je pod patronatom Partizana

Fudbal -
Sportski direktor Crvene zvezde izjavio da kako se zna da je klub iz Borče u bliskim odnosima sa crno-belima

BEOGRAD - Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović ponovo je govorio o svom "večitom" rivalu Partizanu.

Posle izjave da je Partizan obećao premiranje fudbalera Spartaka za svaki bod osvojen protiv crvneo-belih, Stojadinović je isto ponovio i pred duel tima iz Ljutice Bogdana sa ekipom BSK, a prenosi Sportski žurnal.

"Nisam ja izmislio priču o premiranju. Igrači su razgovarali o tome između sebe, Spartakovi su to rekli našim fudbalerima. Reč je o javnoj tajni, ali ništa nezakonito nije urađeno. Dešava se svuda u svetu, svako ima pravo da premira. Možemo i mi sutra njihovog protivnika", rekao je Stojadinović.

Zvezda narednu utakmicu igra u Borči, a uvertiru za priču o odnosu između BSK-a i Partizana napravio je defanzivac crveno-belih Nikola Petković izjavom da je "BSK Partizanov klub".

"Provlači se po novinama, a i igrači znaju da su oni pod patronatom sa Partizanom. To ne znači da imam informacije da će Borčani biti premirani, ali ako se desi i to navikli smo. Protiv nas svako igra sa 120 odsto mogućnosti, nisam primetio da je neko pod ručnom. Nadam se da će naši momci odigrati kao u subotu i da ćemo pobediti", rekao je Zoran Stojadinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track