STRAVA U NIŠKOJ BANJI: Ubio majku i oca motkom pa im tela bacio u septičku jamu

Dragan Stamenković uhapšen u Niškoj banji

STRAVA U NIŠKOJ BANJI: Ubio majku i oca motkom pa im tela bacio u septičku jamu

Crna Hronika -
Tela Milana (71) i Slavenke (62) nađena juče u dvorištu kuće, ali se sumnja da su ubijeni pre nedelju dana

NIŠ - Monstrum!Dragan Stamenković (44) iz Niške Banje na svirep način ubio je oca Milana (71) i majku Slavenku (63), a njihova tela bacio je u septičku jamu u dvorištu porodične kuće u Železničkoj ulici u Niškoj Banji. Njihova tela pronađena su juče, ali se sumnja da su oboje ubijeni još pre nedelju dana, kad su poslednji put viđeni.Pretukao ih motkomStamenković je odmah priveden u policijsku upravu na saslušanje, a iz bolnice je dovedena i njegova treća supruga, koju je juče pretukao, da bi se utvrdila njena eventualna uloga u ovom događaju. Prema prvim informacijama, sumnja se da je Dragan roditelje ubio motkom, i to u dvorištu.- Brat ubijene žene i osumnjičeni za ubistvo pre dva dana su prijavili nestanak ubijenih ljudi. Policija je krenula u potragu i njihovi leševi su pronađeni u septičkoj jami. Obdukcija će pokazati uzrok smrti, a zasad sumnjamo da su ubijeni tupim predmetom jer su na telima vidljive brojne povrede koje ukazuju na takvu vrstu oruđa - kazao je Tomislav Trajković, istražni sudija Višeg suda u Nišu, koji je obavio uviđaj.Ivana Novović, prva komšinica, kaže da je žrtve poslednji put videla 14. septembra.- Slavenka je kod nas bila na slavi i tad mi je kazala: „On će nas ubiti.“ Stalno smo ga čuli kako viče, traži pare od roditelja i otima im hranu - kaže Novovićeva.Komšija Slavko Grubišić kaže da je Dragan sve vreme nakon zločina pirovao u kući s trećom suprugom, koju je doveo pre desetak dana.Pirovao u kući- Otkad ga znam, maltretirao je roditelje. Stalno je dolazila milicija, ali ga nikad nisu uhapsili - kaže ovaj komšija.Inače, vatrogasci su skoro tri sata bušili betonsku ploču kako bi došli do leševa koje je Stamenković zakopao u septičkoj jami. Tek nakon što su uklonili beton i iscrpli jamu, uspeli su da dođu do tela nesrećnog para.

M. M. - D. I.

Žrtve... Slavenka i Milan Stamenković
Žrtve... Slavenka i Milan Stamenković

Užas... Vatrogascima tri sata trebalo da izvuku tela iz septičke jame
Užas... Vatrogascima tri sata trebalo da izvuku tela iz septičke jame

Pedeset prijava za nasiljeIvana Novović ističe da je bila svedok višegodišnjeg maltretiranja čitave porodice Stamenković.- Prva supruga mu je pobegla u sigurnu kuću, a da nije, ubio bi i nju i decu. Ima više od 50 prijava za nasilje u porodici. Moj otac je upozoravao da će Dragan napraviti nešto, smatrali smo da je najbolje da bude zatvoren u neku ustanovu, ali nije bili medicinskih indikacija za to - kaže komšinica.

Išao u specijalnu školuKomšije kažu da je Dragan, inače jedino dete Slavenke i Milana, zaostao u duševnom razvoju.- Pohađao je specijalnu školu jer nije bio u stanju da prati redovnu nastavu. Nije lud, ali je pravi zlikovac, od kojeg se ovako nešto moglo očekivati - kaže jedan od komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track