SVE O TIJANI KRALJICI SILIKONA: Lepa sam ovakva, drugi nek misle o sebi!
Foto: VjSky.net

Plaše je čudni pogledi

SVE O TIJANI KRALJICI SILIKONA: Lepa sam ovakva, drugi nek misle o sebi!

Stars -
Tijana je imala 18 godina kada je prvi put uradila operaciju, i to usana. Do sada ih je imala šest i ne planira da se zaustavi

Silikonske kraljice Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26) i posle deset dana su tema broj jedan. Njih dve se ne obaziru na to što ih mnogi nazivaju nakazama, a Tijana Đuričić pristala je da otkrije nešto više o sebi.

Gge god se pojavi gledaju je veoma čudno i kao da je vanzemaljac. "Navikla sam na veliku pažnju gde god da se pojavim, ali ovo je malo preterano", rekla je Tijana pomalo uplašena pogledom drugih ljudi.

"To što imam silikone ne znači da sam drugačija od drugih niti me to čini manje vrednom. Sebi sam lepa ovakva, i u prvi mah su me povredili komentari koji su preplavili sve društvene mreže i medije. Ne mogu da poverujem da ljudi imaju toliko slobodnog vremena da komentarišu nečiji izgled. Bolje bi bilo da to vreme potroše na sebe", rekla je Tijana Đuričić (23), studentkinja Više poslovne škole u Beogradu, napominjući da je navikla da izaziva pažnju gde god da se pojavi.

Tijana je imala 18 godina kada je prvi put uradila operaciju, i to usana. Do sada ih je imala šest i ne planira da se zaustavi. Početkom naredne godine zakazana joj je operacija gluteusa.

"Volela bih da se bavim modelingom i taj poziv me privlači. O nama su počele da kruže razne priče, kako smo sponzoruše, povezuju nas sa nekim muškarcima, a ništa od toga nije istina. Trenutno sam sama", rekla je Tijana, koja ima zanimljiv hobi. Bavi se padobranstvom i do sada je imala nekoliko desetina skokova.

Kako kaže obožava ekstremne sportove i voli osećaj kada joj adrenalin skače. Mnogi se pitaju da li joj usne smetaju dok se ljubi i da li je boli kičma zbog veličine grudi, a ona priznaje da je istina samo ovo drugo.Tijana više veruje životinjama nego ljudima.

"Obožavam životinje i ima psa, šest ruskih plavih mačaka i pitona. Životinje me opuštaju i u njih imam više poverenja nego u ljude", rekla je Tijana, napominjući da se ispod prodorno plavih sočiva kriju zelene oči.

Mnogi su se zapitali za njeno psihičko zdravlje, a ona na to odgovara da je sa njom sve u redu i da smatra da je lepa.

"Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigde ne radim, već studiram", rekla je Tijana, koja je na plastične operacije potrošila oko 10.000 evra, a u tome su joj pomogli i roditelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track