TAČNO U PONOĆ: Seka od Veljka za rođendan dobila mercedes od 50.000 evra!

Skupo iznenađenje

TAČNO U PONOĆ: Seka od Veljka za rođendan dobila mercedes od 50.000 evra!

Stars -
Aleksićevoj suprug za 33. rođendan darovao automobile „mercedes SLK“, na šta mu je ona uzvratila: „Ti si kralj mog života“

Isusove godine.Seka Aleksić juče je napunila 33 godine, a njen suprug Veljko Piljikić obradovao ju je skupocenim poklonom, crnim „mercedesom SLK“, i to tačno u ponoć!Ljubavi, hvala tiFolk zvezda nije ni sanjala da joj muž sprema takvo iznenađenje. Samo joj je rekao da izađe ispred kuće, i imala je šta da vidi - prelep automobil umotan u belu traku sa sve mašnicom! Seka je ostala bez reči, a Veljko je momenat kad je ugledala kola ovekovečio, pa je pevačica tu fotografiju podelila s prijateljima na Fejsbuku, uz komentar:- Iznenađenje... Tačno u ponoć! Ljubavi, hvala ti!

Otvorio se... Veljko Piljikić
Otvorio se... Veljko Piljikić

Očigledno da Seka nije očekivala baš ovakav dar. Bila je više nego oduševljena i ganuta gestom svog voljenog. Koliko joj znači njegova ljubav i bezuslovna podrška, stavila mu je do znanja juče i na svom blogu:- Dragi moj Veljko, prišao si mi kao muškarac ženi, dao mi svoje srce, ja sam ti svojim uzvratila. Ti si moj zaštitnik, moja sigurnost, ti si kralj mog života. Volim te!Skladan brakNjih dvoje u braku su od septembra 2010. i njihov odnos važi za skladan i pun ljubavi, što je retkost na našoj estradi. Posle nekoliko godina zabavljanja organizovali su venčanje, a slavlje za više od 150 zvanica upriličeno je u restoranu „Franš“ u Beogradu. Jedino što im nedostaje je potomstvo, koje oboje žele, i nadaju se da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Detinjstvo... Ibrima i Seka
Detinjstvo... Ibrima i Seka

Nije uvek sve bilo bleštaviloMAJKA JE MENE I BRATA SPASLA OD GLADISeka se na svom blogu, u tekstu pod nazivom „Isusove godine“, osvrnula i na detinjstvo u Zvorniku, a posle u Banji Koviljači. Pisala je o tome koliko se njena majka Ibrima žrtvovala kako bi ona i brat imali što bolji život, naročito nakon razvoda od oca Milorada i tokom ratnih godina.- Ratni vihor je nosio sve pred sobom. Napustili smo grad, ostavili sve. Nismo znali gde su naši prijatelji, a onda su počele da stižu tužne vesti. Slušala sam kako odrasli pričaju o ljudima koje sam poznavala, o roditeljima mojih drugova, koji su izgubili život. Moju kuću, moje dvorište zamenila je trošna soba, naš prinudni smeštaj. Četvrti razred nastavila sam u Banji Koviljači. Nisam imala novca za užinu, nosila sam je od kuće. Nisam išla na ekskurzije niti, kao neki moji vršnjaci, žiletom sekla patike da bih dobila nove koje su bile u trendu. Moja majka se mučila i trudila da ne budemo gladni - napisala je između ostalog Seka i dodala:- Dragi moji roditelji, oprostite mi ako sam vas ikad uvredila. Iako ne živite zajedno, ja vas podjednako volim. Vi ste mi podarili život. Vi ste se brinuli, trudili, propatili. Nek vas život više nikad ne zaboli!

PažnjaSKUPE CIPELE NA POKLONSeku su, pored Veljka, iznenadili i prijatelji. Dobila je dva para skupocenih cipela - čuvene „lubutenke“, koje su omiljene među našim pevačicama, i „iv sen loran“. Cena i jednih i drugih je vrtoglava, a kako je Aleksićeva uvek u firmiranoj garderobi, njeni najbliži znaju kako da je obraduju. Ona je fotke cipela postavila na Instagram, ali nije napisala od koga ih je dobila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja