TAJNA LJUBAV PUTINA I ALINE: Predsednik Rusije i gimnastičarka rekli sudbonosno da!?
Foto: Reuters

Tajno venčanje

TAJNA LJUBAV PUTINA I ALINE: Predsednik Rusije i gimnastičarka rekli sudbonosno da!?

Planeta -
Alina Kabaeva od nedavno nosi venčani prsten, dok je sa prstenom na ruci viđen i predsednik Rusije tokom sastanka sa egipatskim ministrom odbrane

MOSKVA - Sudeći prema prstenu na ruci koji od nedavno nosi gimnastičarka Alina Kabaeva (30), Vladimir Putin ponovno je stao pred oltar.

Osim nje i 61-godišnji Putin viđen je sa prstenom na ruci tokom sastanka sa egipatskim ministrom obrane. Ruski predsednik razveo se od svoje dugogodišnje supruge Ljudmile prošlog juna.

Iz Kremlja su ipak opovrgnuli glasine da se Putin ponovno oženio. Još pre mesec dana ruski mediji su nagađali da su njih dvoje izrekli sudbonosno "da" u gradu Valdaiju i to još u septembru. Tamo se u to vreme održavala međunarodna konferencija pa se pretpostavlja da su njih dvoje odlučili da se venčaju upravo tamo jer su želeli da izbegnu pažnju medija koji su tada bili usredotočeni na konferenciju.

Pojavile su se čak i tvrdnje da par ima i decu, ali je službeni Kremlj i te tvrdnje odbacio.

Podsetimo, bivši KGB-ovac ovoge nedelje je dao nagoveštaj da će se ponovno kandidovati na izborima za predsednika 2018. Prvi put je izabran 2000. godine i odradio je dva mandata. Međutim, 2012. godine ponovno je izabran na mandat od šest godina.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track