Tijanina majka prebacila na svoj račun 1.260.000 evra!

POLICIJA POTVRDILA PISANJE KURIRA

Tijanina majka prebacila na svoj račun 1.260.000 evra!

Društvo -
Tim novcem Jelena Ognjanović može slobodno da raspolaže i za to joj nije potreban nikakav ostavinski postupak, kako su to roditelji tvrdili

BEOGRAD - S humanitarnog računa male Tijane Ognjanović, na koji su građani uplatili 2.580.000 evra, pre puta u Hjuston prebačeno je 1.260.000 evra sa Tijaninog namenskog računa na lični račun njene majke Jelene, saopšteno je iz policije.

Tim novcem Jelena Ognjanović može slobodno da raspolaže i za to joj nije potreban nikakav ostavinski postupak, kako su to roditelji tvrdili.

Ostavinska rasprava zakazana je za 26. decembar 2013. godine u Prvom osnovnom sudu u Beogradu i odnosi se na samo 400.000 evra, sumu koja je prikupljena na namenski račun male Tijane nakon što je ona otputovala u Hjuston. Podsetimo, porodica Tijane Ognjanović koja je preminula ne dočekavši transplantaciju srca u bolnici u Hjustonu u SAD, i dalje odbija da javno objasni šta se dogodilo sa novcem koji je sakupljen u velikoj i uspešnoj humanitarnoj akciji, koliko je potrošeno a koliko je preostalo i šta će biti sa tom sumom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja