PARTIZANU NE PRIJA KIŠA: Živković autogolom doneo pobedu Vojvodini!
Foto: Partizan.rs

Prvi poraz crno-belih u Superligi

PARTIZANU NE PRIJA KIŠA: Živković autogolom doneo pobedu Vojvodini!

Fudbal -
Fudbaleri Vojvodine su na svom terenu pobedili Partizan s 2:1. Pobedu domaćinu doneo je autogolom Živković u 88. minutu
1 / 5 Foto: Partizan.rs

NOVI SAD - Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan s 2:1 u derbi meču sedmog kola šampionata Srbije.Novosađani su naneli prvi poraz aktuelnom šampionu Superlige Srbije. Vojvodina je najavila pobedu golom Petra Škuletića u 73. minutu. "Lale" su do vođstva došle posle kornera s desne strane u 73. minutu, kada je u Stojan Vranješ uputio centaršut i u kaznenom prostoru našao Škuletića koji s pet metara glavom loptu poslao u mrežu Vladimira Stojkovića. Partizan je izjednačio tri minuta kasnije. Miloš Jojić je dobacio loptu Kojiću koji iz okreta sa 20 metara od gola Vojvodine šutira po zemlji i pogađa mrežu. Vojvodina je do pobede stigla u 88. minut. Enver Alivodić je uputio centaršut s desne strane, a lopta je u šesnaestercu pogodila Marka Živkovića i završila u mreži Stojkovića. Vojvodina je tako ostala jedina neporažena u Super ligi. Novosađani su sada na trećem mestu, sa 12 bodova i utakmicom manje. Partizan je prvi na tabeli, sa 16 bodova.

http://www.youtube.com/watch?v=wAF53QTgoz0
GOLLLLL!!! 2:1 za Vojvodinu!

76. minut - GOLLL!!! 1:1. Strelac Kojić posle pasa Jojića. Napadač Partizana je proturio loptu u mrežu ispod Delača.

73. minut - GOLLLL!! 1:0 za Vojvodinu. Strelac Škuletić posle kornera glavom sa pet metara ubacuje u gol.68. minut - Trajković ponovo skače posle kornera, a lopta ovog puta odlazi preko gola64. minut - Nova velika prilika za Vojvodinu. Stojković posle udarca Alivodića izbacuje loptu u korner.

57. minut - Posle kornera Trajković sam na tri metra šutira, a Stojković rukom bravurozno spašava gol Partizana.51. minut - Vojvodina ima više od igre na startu drugog dela meča49. minut - Poletanović u prilici sa desne strane, šutira, ali je Volkov ušao u blok.

48. minut - Jojić posle prekida i odbijene lopte šutira sa 35 metara pored gola.46. minut - Velika prilika za Trajkovića. Vranješ centrira iz kornera, a trajković sam glavom sa pet metara, ali lopta odlazi pored gola.II poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena. Bez golova posle prvih 45 minuta.43. minut - Gulan iz kornera odlično centrira, a Obradović glavom šutira pored gola.41. minut - Kojić ostavlja loptu na 16 metara za ilića, a šut kapitena Partizana završio je pored stative.40. minut - Centaršut Marka Živkovića, Jojić uleće između dvojice glavom, ali je malo gurnut i nije uspeo da je smesti u mrežu39. minut - Nova prilika za crno-bele. Posle kornera, Stanković je šutirao glavom, a lopta je na putu ka golu pogodila Škuletića i stativu. Potom je intervenisala odbrana domaćih.32. minut - Velika šansa za Partizan. Ili izbacuje Jojića, koji kreće sam ka golu sa leve strane, Delač se okliznuo i pao. Međutim, Jojić je lobovao i njega i gol. 28. minut - Gužva u šesnaestercu Vojvodine posle kornera, a odbrana Vojvodine interveniše ispred Gulana.24. minut - Kojić odlično šutira sa 20 metara, a Delač odbija loptu. Živković centrira u šesnaesterac Vojvodine, ali interveniše odbrana domaćih.18. minut - Vojvodina ima više od igre. Novosađani su izveli dva kornera za dva minuta, ali bez opasnosti po crno-bele11. minut- Vranješ šutira sa 20 metara, a Stojković bez problema hvata.9. minut - Prvi udarac na gol Vojvodine uputio je Marković, ali je Delač uhvatio loptu7. minut - Žuti karton za Volkova, jer je omeo Vuličevića da izvede aut3. minut - Počelo je oštro i čvrsto na obe strane, teren natopljen vodom izuzetno je težak za igru i uglavnom se za sada koriste duge lopte.1. minut - Utakmica je počela.

TOK UTAKMICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track