Verili se Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović?

Pomirenje pa venčanje

Verili se Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović?

Stars -
Nataša nije ni slutila da će je Vlada zaprositi za njen rođendan na plaži Formentera. Kada su se vratili u hotel, pevačicu je sačekao poklon od Vlade – skupoceni dijamantski prsten, rekao je izvor blizak pevačici

Pop zvezda Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović su se verili.

Tokom zajedničkog letovanja na Ibici, gde su proslavljali Natašin 33. rođendan, maneken je zaprosio pop zvezdu.

"Vlada i Nataša proveli su božanstvenih 10 dana na najpoznatijem balearskom ostrvu. Nataša nije ni slutila da će je Vlada zaprositi za njen rođendan, koji su proslavljali na prelepoj plaži Formentera, potpuno sami. Kada su se vratili u hotel, pevačicu je sačekao poklon od Vlade – skupoceni dijamantski prsten", otkriva izvor.

Potvrdu da je Vlada zaista zaprosio Natašu pronašli smo na njenom Instagram profilu.

Naime, na jednoj od njihovih zajedničkih fotografija, objavljenoj pre 5 dana, jasno se vidi dijamantski prsten na Natašinoj levoj ruci.

Podsetimo, Nataša i Vlada su se upoznali nakon Vuksanovićevog učešća u rijaliti šouu gde se on združio sa Natašinom sestrom Kristinom.

Takođe, Kurir je pisao da je novosadska pevačica zapravo u paralelnoj vezi sa biznismenom Dadom Tukelićem, poznatijim kao Dado Dadoni, koji je policiji poznat po ilegalnoj preprodaji automobila. On već neko vreme živi u BiH, odnosno u sarajevskom hotelu "Holidej in", a ona je nedavno bila odsela u tom hotelu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track