PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu 22. januar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ U POSETI EPARHIJI ŠUMADIJSKOJ: Država će pomoći završetak crkve, danas obaramo rekord sa 40.000 vakcinisanih (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Crkvi svetih novomučenika kragujevačkih u Šumaricama da će država pomoći da se ona završi i da je država već započele pripreme za obeležavanje 80. godišnjice, 21. oktobra.

VELIKI DAN ZA SRBIJU Mali: U novembru kreće izgradnja 1. linije BG metroa od Železnika do Mirijeva! BIĆE ZAVRŠENA 2028.

Koštaće ukupno 4,4 milijarde evra. Francuzi će raditi na elektromašinskom delu, dok će Kinezi izvoditi građevinske radove

ZORANA MIHAJLOVIĆ U USIJANJU DANA: Slede promene u energetici, nenormalno je da Bajatović ima platu od 33.000 evra (KURIR TV)

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike i rudarstva Zorana MIhajlović gošća je emisije Usijanje dana na Kurir televiziji.

korona virus, presek stanja
foto: Shutterstock, Covid 19.rs

KORONA BROJKE MIRUJU U SRBIJI: Novozaraženih 1709, nažalost preminulo 19 pacijenata U Srbiji u poslednjih 24 sata testirano je 10.638 građana. Od toga je novozaraženih 1.709. Nažalost, preminulo je 19 pacijenata.

POLICIJA NAVODNO IMA SNIMKE SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA DEVOJČICE U ŠKOLI GLUME! Policija pratila Miku Aleksića mesecima pre hapšenja

Poznati reditelj i vlasnik škole glume navodno je mesecima pre hapšenja koje se dogodilo u subotu bio pod nadzorom policije.

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA NA KOJOJ SU MILENA RADULOVIĆ I MIKA ALEKSIĆ: Advokat tvrdi da je nastala 2013. na kraju kursa u školi glume! Kurir je došao u posed fotografije na kojoj su glumica Milena Radulović i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, kojeg je ona optužila za silovanje.

OTKAZ VASPITAČICI KOJA JE MALTRETIRALA DETE U VRTIĆU NA VOŽDOVCU: Neki roditelji ispisuju decu, drugi prete krivičnim prijavama

Vaspitačica koja je na skandaloznom snimku iz beogradskog vrtića "Zamak" na kome se vidi kako maltretira jedno dete dobila je otkaz. Ovo je saopšteno roditeljima na sastanku koji je vlasnik vrtića sazvao večeras sa roditeljima.

POSTAVIO SAM BOMBU NA PRVOM SPRATU: Velika drama nakon evakuacije zgrade suda u Novom Sadu POLICIJA BLOKIRALA CEO KRAJ

Zgrada pravosudnih organa u Novom Sadu evakuisana je zbog anonimne dojave o bombi i u toku je kontradiverzioni pregled prostora.

VELJI NEVOLJI JUTROS SPREMILI SAČEKUŠU U ZGRADI AERODROMA Isplivali detalji istrage: Vođa navijača Partizana izbegao BRUTALNU SMRT

Jedan od vođa navijača Partizana Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, trebalo je danas da bude ubijen u zgradi Aerodroma u Tivtu, potvrđeno je crnogorskom portalu Borba Specijalnom državnom tužilaštvu.

ISTRAGA HORORA KOD SEČNJA: Muž, čija je 30 godina starija žena pronađena mrtva, ranije mučio partnerke, jednu je PEKAO U dvorištu kuće Vašarskoj ulici 20 u selu Boka kod Sečnja pronađeno je beživotno telo Eržebet Žolnai (83). Starica je pronađena bez odeće blatnjava i sumnja se na nasilnu smrt.

UHAPŠENA SUPRUGA PEVAČA MARKA BULATA: Policija upala u njen kozmetički salon, priveden diler i tri kupca, zaplenjeni i automobili

Policija je juče na Novom Beogradu u Bloku 38. upala u kozmetičku salon za koji se ispostavilo da je lokal koji drži Marija Bulat, žena pevača Marka Bulata.

stena, Grdelica
foto: Printscreen Prva TV

BUDI BOG S NAMA! Stena teška 7 tona survala se na kuću Aleksića u Grdelici CEO DAN JE LOME BUŠILICOM DA JE IZNESU (FOTO)

Ogromna stena teška oko sedam tona survala se tokom prošle noći sa vrha brda i pala na porodičnu kuću u Grdelici. Na sreću niko od ukućana nije povređen.

MILANOVIĆ NAPUSTIO SKUP U ZADRU ZBOG USTAŠKOG POZDRAVA: Vratio se u Zagreb, o svemu se čuo sa premijerom Plenkovićem

Predsednik Zoran Milanović i vojni vrh napustili su obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica zbog ustaškog pozdrava "za dom spremni" u Zadru.

TUŽNA VEST OSVANULA NA TVITERU: Preminula legendarna glumica Mira Furlan

Legendarna i jedna od najlepših jugoslovenskih glumica Mira Furlan umrla je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track