PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu 30. januar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

Aljbin Kurti, Vljosa Osmani
foto: Kurir

SRBI ŽESTOKO DOČEKALI KURTIJA I OSMANIJEVU Albanci hteli samouvereno da obiđu sever KiM pa se proveli kao BOSI PO TRNJU (KURIR TV)

Nekadašnji premijer Aljbin Kurti i predsednica parlamenta lažne države Kosova Vjosa Osmani danas su tokom izborne kampanje pokušali da obiđu sever Kosova i Metohije, ali su naišli na žestoku reakciju srpskog stanovništva.

Entoni Godfri
foto: Beta/Mileta Mirčetić

AMBASADOR SAD GODFRI: Bajden i njegov tim uvažiće srpske interese! Ljudi su možda i previše tumačili poruku iz spota o Pekiću

Interesi Srbije treba da budu uvaženi u bilo kom rešenju", naglasio je Gotfri u prvom intervjuu posle inauguracije Džozefa Bajdena i dodao da SAD očekuju da će to rešenje biti postignuto u okviru dijaloga koji vodi EU

NOVA ŽESTOKA PROVOKACIJA IZ PRIŠTINE! Kurti hoće referendum za ujedinjenje KiM i Albanije, pominje i Treći balkanski rat

Osnivač pokreta Samoopredeljenje i nekadašnji kosovski premijer Aljbin Kurti ocenio je da bi Kosovo trebalo da dobije pravo na ujedinjenje sa Albanijom, ali mirnim putem, odnosno referendumom.

presek stanja, koronavirus, korona virus
foto: Shutterstock, Covid 19.rs

PONOVO SMO NA KORONA KLACKALICI: Danas 1.543 novozaražena, preminulo 17 pacijenata U Srbiji je u poslednjih 24 sata na korona virus testirano 9.576 građana od kojih su 1.543 novozaražena. Preminuo je nažalost 17 pacijenta. Na respiratorima širom zemlje trenutno su 153 pacijenata.

Usijanje
foto: Kurir

JELENA TRIVAN I ZLATAN VIDOVIĆ U USIJANJU: Dara iz Jasenovca nije propaganda, to je film ljubavi, a ne mržnje (KURIR TELEVIZIJA)

Kome i zašto smeta da se svet upozna sa zločinima iz ustaškog logora u Jasenovcu, kojih su se gnušali čak i sami nacisti?

DVOSOBAN STAN U ZEMUNU DOBILA JELENA OBRADOVIĆ SA ZVEZDARE! Marina Maljković u IGRI UZMI RAČUN I POBEDI donela sreću Beograđanki

U večerašnjem drugom izvlačenjeu drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" dvosoban stan u naselju Zemunske kapije dobila je Beograđanka Jelena Obradović sa Zvezdare.

Uzmi račun i pobedi 2020
foto: PrintScreen / RTS

VAŽNA VEST ZA VLASNIKE POLOVNJAKA: Od danas moguća registracija vozila sa spornim motorom i šasijom NOVA PRAVILA STUPILA NA SNAGU

Na osnovu izmenjenog Pravilnika o utiskivanju identifikacionih oznaka, koji danas stupa na snagu, biće omogućena registracija vozilima sa nečitljivim, izbledelim i zarđalim brojevima motora i šasije.

KURIR SAZNAJE! NAJNOVIJI DETALJI O SAČEKUŠI NA MILJAKOVCU: U Borskoj ubijen Skoletov sin (KURIR TV)

U noćašnjoj sačekuši na Miljakovcu u Borskoj ulici ubijen je sin (22) Zorana Uskokovića Skoleta.

TEROR VELJINE EKIPE: Rade šta hoće, otimaju, tuku, prete, HTELI DA BACE DETE (3) SA TERASE! Meštani Starčeva ŽIVE U STRAHU

Posle ubistva mladića u Starčevu kod Pančeva, građani tvrde da su žrtve terora navijačke i kriminalne grupe, na čijem je čelu navodno Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja.

SNIMAK UŽASA KOD RAŠKE: Velikom brzinom PRETICAO KOLONU ŠLEPERA pa naleteo na teretnjak iz suprotnog smera (VIDEO)

Snimak jezive saobraćajne nesreće koja se dogodila juče oko 16 časova na izlazu iz Raške pojavio se na društvenim mrežama.

PRVE SLIKE STRAŠNOG UDESA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Sudarila se 3 automobila, od siline jednom izleteo motor! Petoro povređenih

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se danas oko 17 sati dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Bojanići, povređeno je pet osoba i pričinjena je velika materijalna šteta.

Brano Mićunović
foto: Aleksandar Jovanović

TUŽILAŠTVO U KOTORU: Odbačena krivična prijava protiv Brana Mićunovića

Zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, odgovaraće samo njegov pratilac

KRVAVA SUBOTA U ŠIBENIKU: Likvidiran poznati biznismen, a još troje ubijeno u drugoj pucnjavi! DUGE CEVI NA ULICAMA! (VIDEO)

U Vodicama kod Šibenika iz automatske puške je ubijen muškarac, a navodno je reč o poznatom biznismenu.

NOVI BRUKA PARTIZANA U ABA LIGI: Crno-beli u derbiju kola deklasirani od Cedevita Olimpije! Plej-of crno-belima samo teorija

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Ljubljani od Cedevita Olimpije sa 65:78 (18:22, 19:18, 18:22, 10:16), u utakmici 17. kola ABA lige i gotovo ostali bez šanse da se plasiraju u plej-of.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track