PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu, 13. mart. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ UPUTIO PORUKU BRISELU: Kako ste mislili da imamo kovid pasoše, a nijednu nam vakcinu niste dali? Ko smo mi? Šta smo mi?

Upitan o najavama iz EU da će biti prihvaćene samo one vakcine koje su tamo odobrene, Aleksandar Vučić je izrazio sumnju da će takva odluka biti doneta, ali je ocenio da će to ne bi bilo fer.

ŠOKANTNA ODLUKA EU: Korona pasoši će važiti samo za vakcine koje je odobrila Unija! Može se putovati i uz negativan test

Pasoš-potvrda o vakcinaciji protiv korona virusa radi slobodnog putovanja unutar Evropske unije treba da bude na snazi oo 17. marta i važiće samo za cepiva čiju je delotvornost ustanovila Evropska agancija za lekove (EMA), potvrdila je evropska komesarka za unutrašnje poslove Ilva Johanson.

KRALJEVSKI DOČEK ZA PREDSEDNIKA SRBIJE U BAHREINU Garda, himna i crveni tepih za Vučića, unutra sve u zlatu a onda je ušla i svita

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je dočekan u Bahreinu. On je dočekan uz sve državničke počasti - gardu, himnu i crveni tepih posle čega se u kraljevskoj palati sreo sa vladarom te zemlje.

BORIS TADIĆ U USIJANJU: Đilas i Pajtić predlagali saradnju sa SNS na lokalu 2012. (KURIR TELEVIZIJA)

O odnosima u opoziciji, sukobu sa Draganom Đilasom i mnogim drugim temama u emisiji "Usijanje" na Kurir televiziji govorio je bivši predsednik Srbije i aktuelni lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić.

Usijanje, Boris Tadić
foto: Kurir

MANJE TESTIRANIH I NOVOZARAŽENIH: Danas 4.092 nova slučaja korona virusa, preminula 24 pacijenta

U Srbiji je za 24 sata na korona virus testirano 13.994 građana od kojih je 4.092 novozaražena. Nažalost, preminuo je 24 pacijenta. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalazi 205 pacijenata.

live blog
foto: Shutterstock, Printscreen

8 LOKALA U BEOGRADU RADILO UPRKOS ZABRANI: Građani prijavili kršenje mera, lokali ispražnjeni, pljuštale prekršajne prijave

Sinoć je osam ugostiteljskih objekata radilo uprkos zabrani rada, a najveći broj gostiju zatečen je u lokalu na Dorćolu, navodi zamenik šefa komunalne milicije Beograda Darko Dujović.

PREMINUO BIVŠI MINISTAR U VLADI SRBIJE: Od posledica virusa korona umro hirurg Obren Joksimović

U Beograd je od posledica virusa korona preminuo hirurg Obren Joksimović.

Obren Joksimović
foto: Youtube

TUŽNA VEST: Preminula Nataša Đorđević Misić, urednica portala Yumama

Posle teške bolesti napustila nas je Nataša Đorđević Misić.

Natasa Djordjevic Misic
foto: Privatna arhiva

KURIR U NIKŠIĆU, DAN UOČI SUDBONOSNIH IZBORA: Grad ključa, počinje bitka za svaki glas! (VIDEO, FOTO)

"Od kako znamo za sebe, važnijih izbora nije bilo!". Ovo je rečenica koja se dan uoči lokalnih izbora najčešće čuje u Nikšiću.

HOROR U PODGORICI! BRUTALNA MASOVNA TUČA U DVORIŠTU ŠKOLE: Maloletnik nožem pokušao da ubije tinejdžera (18) VIDEO

Podgorička policija uhapsila je maloletnika T.M. (16) osumnjičenog da je pokušao da ubije osamnaestogodišnjaka G.S. u dvorištu jedne osnovne škole.

tuča, Podgorica
foto: screenshot

KO JE DOBACIVAO MOJOJ DEVOJCI? Muškarac (59) komšiju nožem ubo u vrat nasred ulice! JEZA U ALEKSINAČKIM RUDNICIMA

Policija je uhapsila R. Č. (59) iz Aleksinačkog rudnika zbog sumnje da je u Aleksinačkim rudnicima pokušao da ubije muškarca starog 40 godina kome je nožem naneo ubodne rane na vratu.

HOROR U SREMSKIM KARLOVCIMA: Petar pucao sebi u grudi naočigled partnerke

U Sremskim Karlovcima, na Ostrovu, na reci Dunav zatečen je 55-godišnji Petar A. sa ranom na levoj strani grudi.

UHAPŠEN DEDA (87), NOĆAS IZ PIŠTOLJA UPUCAO ČOVEKA U LEBANU: Kaže to je lopov koji je hteo da mu opljačka kuću

Starac od 87 godina iz Lebana upucao je iz pištolja muškarca koji je noćas pokušao da mu opljačka kuću, potvrđeno je Kuriru.

AKO NE DOĐEŠ, SVE ĆU TI UBITI! Tinejdžer u Nišu pretio drugu, onda ga maltretirao, sve to snimio i objavio na društvenoj mreži

Niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjaka iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

KURIR SAZNAJE! TOŠIĆ DIVLJAO ZA VOLANOM MERCEDESA: Policija zaustavila srpskog fudbalera zbog BAHATE VOŽNJE! Preticao preko pune

Srpski fudbaler Zoran Tošić zaustavljen je od strane saobraćajne policije i izrečena mu je kazna zbog bahate vožnje na putu, saznaje Kurir.

DRAMATIČNI DANI ZVEZDINE LEGENDE: Saša Obradović na kiseoniku, njegova majka na respiratoru!

Doskorašnji trener KK Crvena zvezda Saša Obradović nalazi se na kiseoniku zbog korona virusa.

OGROMNA TUGA U REGIONU! Bivši košarkaš (31) Bosne preminuo od korone! Pre samo 7 dana izgubio i oca, takođe od kovida 19

Pandemija koronavirusa odnela još jedan mladi sportski život. Nekadašnji košarkaš Bosne Emir Bešović preminuo je od kovida, a imao je samo 31 godinu.

Emir Bešović
foto: Printscreen

ŠTA RADI OVAJ ČOVEK! Dušan Vlahović upisao het-trik za jedno poluvreme! Bivši igrač Partizana je NEZAUSTAVLJIV

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović igra u fantastičnoj formi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track