PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za ponedeljak 10. maj. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

UJEDINJENJE SNS I SPAS DO KRAJA MAJA: Završen sastanak Vučića i Šapića (KURIR TV)

Sastanak delegacija Srpske napredne stranke (SNS) i SPAS završen je danas oko 18 časova, a predsednik SNS Aleksandar Vučić kratko je novinarima rekao da su razgovorali o mnogo čemu.

BORELJ NAJAVIO: Dijalog Beograda i Prištine nastaviće se pre kraja juna

Šef diplomatije Evropske unije, Đozep Borelj, najavio je da će se nova rudna dijaloga Beograda i Prištine održati pre kraja juna jer je nova vlast u Prištini tražila dodatno vreme da se upozna sa situacijom is prethodnih runda dijaloga.

kovid19-presek
foto: Printscreen/covid19.rs, Shutterstock

OPET SMO ISPOD 1.000: Danas 918 novozaraženih, 18 pacijenata preminulo

U Srbiji je u prethodna 24 sata na korona virus testirano 10.225 građana od kojih je 918 novozaraženo. Preminulo je 18 pacijenata, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalazi 127 obolelih.

LAŽNE POTVRDE O VAKCINACIJI U ŠAPCU: Zavod za javno zdravlje upozorava, falsifikati se lako otkrivaju SLEDI KRIVIČNA PRIJAVA

Šabački Zavod za javno zdravlje danas (10.5) je obavestio i upozorio javnost da su se pojavile lažne potvrde o izvršenoj vakcinaciji protiv kovid-19.

Usijanje
foto: Kurir

EVA RAS BRANI ALEKSIĆA: Kao da je silovao sve silovane žene sveta! Ko bi išao svakog utorka da ga siluju? Optužuju ga udavače

Uprkos tome što je Više javno tužilaštvo podnelo optužnicu protiv učitelja glume Miroslava Aleksića za četiri silovanja i pet krivičnih dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam devojaka iz njegove škole, pojedini glumci javno i bez rezerve staju na njegovu stranu, tvrdeći da je nevin.

POJEDINE BANKE SE SVETE LJUDIMA I ZLOUPOTREBLJAVAJU POLOŽAJ! Obeležili klijente koji su ih tužili za NELEGALNU NAPLATU obrade!

Pojedine banke u Srbiji bahato se svete svojim klijentima, koji su ih tužili zbog nezakonite obrade kredita i drugih nepravilnosti u poslovanju.

MINISTAR VULIN SAOPŠTIO ŠOKANTNA SAZNANJA O GRUPI VELJE NEVOLJE: Evo šta je nađeno u mašini za mlevenje mesa iz Ritopeka FOTO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNК uzoraka različitih žrtava.

VELJINA KLANICA U RITOPEKU! U dnevnoj sobi pronađen DNK navijača Zdravka Radojevića, ubice napravile KOBNU GREŠKU!

U kući strave u Ritopeku, koju je, kako se sumnja, za ubistva i sakaćenja koristio klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, nađeni su novi DNK tragovi žrtava!

Veljko Belivuk, Velja Nevolja, Ritopek
foto: Stefan Stojanović MONDO, MUP Srbije

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR U ŠUMI KOD ŠAPCA Pronađena 2 obešena psa o drvo, nemoćne životinje svirepo su ubijene! POLICIJO NAĐI MONSTRUMA

Uznemirijući prizor zapažen je sinoć u selu Ševarice kod Šapca u šumi, kada su pronađena 2 obešena psa.

PRONAĐENA NESTALA RENATA: Uspavala dete i otišla! Posle 6 dana javila se policiji, ali se još ne vraća kući

Subotičanka Renata Š., za kojom je porodica tragala od utorka prošle nedelje, javila se sama u policiju.

Tijana Ajfon
foto: Privatna arhiva

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! PREBIJENA NAJBOLJA DRUGARICA TIJANE AJFON! SARA: Dečko mi je lupao glavu o asfalt! STOP NASILJU! (VIDEO)

Najbolju drugaricu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, starletu Sara Plavšić (19) prebio je, kako ona tvrdi, dečko (ime i prezime poznato redakciji) s kojim je bila pet meseci u vezi.

PETAR STRUGAR POSTAO OTAC DRUGI PUT! GLUMAC DOBIO SINA! Oglasio se i otkrio kako se OSEĆA!

Glumac Petar Strugar, nedavno je postao otac drugi put, a kako navodi srećan je zbog toga.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

BOMBA IZ MILANA: Stanković u poznatom restoronu pregovarao sa predsednikom kluba iz Serije A

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero ne odustaje od dovođenja trenera fudbalera Crvene zvezde Dejana Stankovića na klupu svog tima.

DVE BOMBE ZA SPAS SRPSKOG FUDBALA: Rasim Ljajić umesto Kokeze, Mažiću briga o sudijama

Mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije upražnjeno je posle ostavke Slaviše Kokeze, a uskoro bi to moglo da se promeni.

HAMAS RAKETIRAO IZRAEL POSLE ISTEKA ULTIMATUMA: Čuju se sirene, pogođen automobil, evakuisan izraelski parlament VIDEO

Nakon ultimatuma Hamasa u Jerusalimu su ispaljene rakete, a napetost sve više raste.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track